Zatiahnuté
17°
Bratislava
Martina
9.9.2024
Po zásnubách prišiel ROZCHOD pre drogy? Česká speváčka smúti, jej exsnúbenec ukázal novú priateľku!
Zdielať na

Po zásnubách prišiel ROZCHOD pre drogy? Česká speváčka smúti, jej exsnúbenec ukázal novú priateľku!

Zdroj: instagram/AnnaK

Nečakaná správa o rozchode speváčky Anny K. (59) s jej dlhoročným partnerom, gitaristom Tomášom Varteckým (53), sklamala mnohých jej fanúšikov. Pritom ešte na jar vyzeralo, že sa konečne dočká aj svadby, Tomáš jej mal dať dokonca aj snubný prsteň. Ako blesk z čistého neba ale prišlo oznámenie, že už má inú lásku. Anna K. sa rozhodla túto správu zdieľať so svetom aj v príspevku na sociálnej sieti.

​Osud bol k Anne K, vlastným menom Lucianne Krecarovej, neraz aj krutý. Musela opakovane bojovať s rakovinou, našťastie, napokon sa jej podarilo nad ňou vyhrať. Tvrdou ranou je ale rozchod s jej životným partnerom Tomášom Varteckým a je to cítiť aj z jej slov: "Verila som, že ma už žiadna temnota nestretne. Nenapadlo mi, že sa mýlim. Tomáš si vybral cestu, na ktorej už ho sprevádzať nemôžem...". Za 27 rokov ich spoločnej cesty museli prejsť rôznymi nástrahami, kvôli jej rakovine nemali ani deti. Na rakovinu zomreli aj jej viacerí blízki, o ktorých sa s Tomášom starali. "Našu blízkosť ani nejde pomenovať, boli sme ako jeden," píše Anna K. v srdcervúcom príspevku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA K. (@annak_official)

"Náš vzťah bol plný lásky, porozumenia a súnaležitosti, ktorú si len človek môže priať," spomína aj na všetko to pekné medzi nimi. Gitarista z kapiel Kurtizány z 25. avenue, Wanastowy Vjecy či Lucie, známy aj svojimi dredami, je tiež autorom Anniných hitov ako Nebe, Chvíli nad vodou, Noc na zemi, či Nelítám nízko. Minulý rok na oslavu ich lásky spoločne naspievali a vydali pieseň s názvom O Tobě i o mně. "Sme zrastení ako siamské dvojčatá. Tomáš pozná moju reč, pocity, myšlienkové pochody," hovorila po vydaní spoločnej piesne. Vraj vďaka ich silnému prepojeniu "akoby mu viedla pri ruku" pri jeho tvorbe.

Ako teraz priznala, len ťažko sa jej zdieľa, že sa jej za posledné mesiace "otočil život opäť zo svetla do tmy". Ako napísala, prišiel čas, keď sa už musela vyjadriť k nemilej situácii. Chcela, aby sa to verejnosť a fanúšikovia dozvedeli najprv od nej. Namiesto plánovanej svadby sa s Tomášom Varteckým rozišli a je zrejmé, že išlo o pomerne náhly zvrat, keď len na Vianoce oznámili zásnuby a dnes už Vartecký tvrdí, že má nejakú dobu novú priateľku Martinu, ktorú ukázal aj na Instagrame. 

Annina veľkodušnosť je až obdivuhodná a z každého slova je jasné, že k Tomášovi stále chová hlboké city. "Prajem Tomášovi, nech nájde v živote šťastie a pokoj. Ja sa o to teraz tiež pokúšam a verím, že ho na svojej novej ceste zas nájdem...," ukončila svoj príspevok s tým, že si uvedomila zbytočnosť akéhokoľvek boja o záchranu vzťahu. No podľa zdroja blízkeho páru za rozchodom nie je nový Tomášov vzťah, ale jeho zhoršujúca sa závislosť od alkoholu a drog, ktorá už prekročila hranice Anninej tolerancie, ako píše Blesk.cz. K tomuto tvrdeniu sa ale zatiaľ nikto z páru nevyjadril.

Na Valentína sa zdalo byť všetko v poriadku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA K. (@annak_official)

Najčítanejšie