Zatiahnuté
17°
Bratislava
Martina
9.9.2024
Britney obeťou podvodu?! Svoj dom našla v ponuke realitky!
Zdielať na

Britney obeťou podvodu?! Svoj dom našla v ponuke realitky!

Archívna reportáž

Už tri roky sa teší zo slobody, no nejde to celkom ideálne

Počas svojej kariéry zarobila popová hviezda Britney Spears (42) milióny a milióny. Je však známe, že z nich aj veľa pomíňala. Po tom, čo sa dostala na takmer 13 rokov pod poručníctvo svojho otca Jamesa Spearsa, nemohla s peniazmi narábať a možno aj preto, keď sa vydávala za Sama Asghariho, sa jej majetok vrátane nehnuteľností odhadoval na 70 miliónov dolárov. Značnú časť z nich síce už minula, no rozhodne na tom nie je tak zle, že by musela predávať svoje sídlo v Thousand Oaks. To sa ale zrazu objavilo v ponuke istej realitnej kancelárie.

​Už od svojej mladosti žije Britney Spears v luxuse, na ktorý si však zarábala od detstva sama. Aj preto si mohla dovoliť investovať do kúpy nehnuteľností. Už v roku 1999 za svoje peniaze dala postaviť dom na mieru rodičom v rodnom meste Kentwoode v Louisiane, v ktorom býva jej mama doteraz. Pre seba si prvýkrát kúpila nehnuteľnosť v Los Angeles vo svojich devätnástich rokoch. Potom ešte kúpila a predala viacero sídiel, niekedy aj pod cenu. Od roku 2015 sídli v dome v talianskom štýle v Thousand Oaks pri LA v Kalifornii na rozľahlom pozemku, s bazénom aj tenisovým kurtom. Kúpila ho vtedy za 7,4 milióna dolárov.

Toto miesto obkolesené dubovým lesom, jazerom aj vodopádmi si Britney zamilovala. Aj keď si po vydaji so Samom Asgharim kúpila v roku 2022 ďalší dom v Calabasase pri LA za 11,8 milióna dolárov, zrejme aby bola bližšie ku synom, ktorí tam bývali s otcom, po ich odchode na Havaj ho predala za 10 miliónov dolárov. Potom sa vrátili do sídla v Thousand Oaks a po ich rozchode tam býva sama. Každú chvíľu lieta do exotiky, odkiaľ zdieľa azda až príliš odvážne fotky, ktoré ju stáli aj vzťah so synmi. Zdroj z blízkosti speváčky ale poukázal na jej obrovské výdaje a stenčujúce sa bankové konto.

tmz.com

​Spears mala okrem výdajov na Asghariho v rámci jeho finančných nárokov po rozvode, ďalšie na ukončenie právneho sporu s otcom, keď mu priznala 2 milióny dolárov za náklady na právne služby. Za tie aj sama dala ďalšie štyri milióny. Spolu so správami o bezhlavom míňaní preto spôsobil rozruch oznam o predaji jej sídla v Thousand Oaks za cenu 8,9 milióna dolárov. Zdroj sa na stránkach známej realitnej kancelárie zdal byť dôveryhodný a prevzali ho aj iné realitné stránky. No komu táto správa spôsobila najväčší šok, je samotná speváčka. Dom totiž do predaja rozhodne nedala a z tímu Britney Spears sa ohradili, že to je podvod. Inzerát realitná kancelária následne odstránila. Zatiaľ sa podľa TMZ nepodarilo zistiť, "kto stál konkrétne za týmto útokom na speváčku", no ide vraj o hackerov. Fakt je, že to Britney opäť trochu pošramotilo povesť, no ešte viac to vzbudilo obavy, že sa okolo nej deje čosi nekalé.

Najčítanejšie