Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
TOTO je ten definitívny výsledok plastiky? Dara ukázala tvár a ľudia sú šokovaní!
Zdielať na

TOTO je ten definitívny výsledok plastiky? Dara ukázala tvár a ľudia sú šokovaní!

Archívna reportáž

Tým, ktorí sa so zjavnou škodoradosťou posmievali Dare Rolins (51) za výsledok jej plastiku tváre, teraz zrejme padla sánka. Je síce pravda, že keď sa ukázala po dlhšej pauze a dovolenke v Dubaji na jar doma v Prahe, vyzerala jej tvár zvláštne, ale vysvetľovala, že sa to ešte usadí. A podľa jednej z najnovších fotografií, sa aj tak stalo a vyzerá skvelo.

​Náročný spôsob života Dary Rolins s častými večernými vystúpeniami a, napokon, aj vek, ktorý nikto neoklame, spôsobil podľa Dary na jej tvári unavený výraz. Je zástankyňou zdravého a intenzívneho spôsobu života, čo sa aj odráža na jej štíhlej a pevnej postave, no tvár predsa len už vykazovala známky starnutia. Na to, aby ju zosúladila s telom, však potrebovala šikovného plastického chirurga. Ako je známe, vybrala sa vo februári do Talianska, kde sa podrobila radikálnemu faceliftingu. Nasledovali týždne rekonvalescencie v Dubaji, pri ktorej musela obmedzovať pohyb, čo jej veľmi chýbalo. Po zahojení tváre sa v máji ukázala na Instagrame, no jej podoba nebola práve podľa očakávaní.

Následne musela čeliť záplave hejtov, proti ktorým neúnavne argumentovala, že konečný výsledok sa dostaví až časom. Podľa jej najnovšej fotografi ten čas už zjavne nastal. Potvrdili sa jej slová, keď avizovala, že "príde moment, keď sa VŠETKO správne ‘usadí‘ a stane úplne prirodzeným". Vtedy jej ale málokto veril, veď aj mnohé slávne herečky a speváčky zo zahraničia stratili po takomto zákroku svoju pôvodnú krásu. Zatiaľ sa však Dara ukazuje len na fotografiách a videách na Instagrame. "Naživo" ju videl len málokto, a tak sa výsledok celkom objektívne nedá posúdiť, hoci najnovšia fotka je ohromujúca.

Dara vraj vek nerieši, ale zjavne jej úplne ľahostajné jeho plynutie nie je:

​Z fotografie, kde nemá mejkap, je po pol roku od faceliftingu zjavný pozitívny progres. Pochvala prišla aj od jej mnohých sledovateliek na Instagrame. "Vyzeráte mladšia ako ja, a to mám 27," vystrúhala jej poklonu jedna jej mladá obdivovateľka. Iná Dare tipovala 30 rokov. "Tak tu ste top, krásne si to sadlo, mladý a svieži vzhľad. Trpezlivosť ruže prináša a tiež odvaha. Fakt nádherná a ste to stále vy," povzbudila speváčku a zároveň vyzdvihla jej odvahu a trpezlivosť ďalšia fanúšička a podobných správ je mnoho. Pravda je, že Dara vyzerá aj o 20 rokov mladšie, otázka je už len taká, či trošku nepomohol filter. Ak nie, možno hovoriť priam o zázraku plastickej chirurgie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie