Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Je to definitívne, rozvodové papiere sú pripravené! TOTO bola posledná kvapka!
Zdielať na

Je to definitívne, rozvodové papiere sú pripravené! TOTO bola posledná kvapka!

Archívna reportáž

Už nejakú dobu sa hovorí o rozchode hviezdneho manželského páru Jennifer Lopez (55) a Bena Afflecka (51) a o tom, že rozvod je na spadnutie. Aktuálne všetko pokročilo až do takého štádia, že papiere sú už vraj skutočne na stole. Pritom po ich dvojnásobnej svadbe pred dvomi rokmi sa zdalo, že ich už nič nerozdelí, a mnohí fanúšikovia páru ešte stále nechcú veriť trpkému koncu.

​Pre dve tak výrazne odlišné osobnosti ako sú Jennifer Lopez a Ben Affleck bolo zjavne nad ich sily vydržať v harmonickom vzťahu. Nepomohol ani obrovský dom, ktorý si spoločne kúpili, na veľkosť ich ega bol pritesný. Prvý odtiaľ už pred pár mesiacmi radšej odišiel do podnájmu Ben a po čase dom dala JLo na predaj. Aj ona si už hľadá nové bývanie. Od júla sa zdržiava v newyorskom Hamptons, kde má letné sídlo, penthouse v centre New Yorku už ale predala. Keď sa však dozvedela, že si v deň jej narodenín kúpil Ben dom, bolo to pre ňu ako "bodnutie do srdca" a je vraj už je žiadosť o rozvod spísaná.

Ako najnovšie uviedli v Daily Mail, na základe aktuálnych správ od viacerých zdrojov z blízkosti Bena a JLo sú rozvodové papiere "dokončené, ale ešte nie sú odovzdané". To sa však môže stať každú chvíľu. Už pred mesiacom informoval jeden zdroj, že "rozvodové papiere dokončili, ale čakajú na správny čas na ich podanie a vtedy vydajú spoločné vyhlásenie o tom, ako sa navzájom veľmi milujú a ako bojovali, aby to fungovalo, no nepodarilo sa". Iný zdroj mieni, že "nedokázali dospieť ku kompromisu a obaja prijali, že to, čo bolo pekné, je už preč". Aj ich pokus o zmierenie v posledných týždňoch zjavne zlyhal.

Tak pekne to začínalo:

​V máji povedal zdroj pre Page Six, že Affleck sa "spamätal“ po tom, čo sa bláznivo zamiloval do JLo, ale teraz už má "čistú hlavu" a rozhodol sa žiť oddelene. "Má pocit, že posledné dva roky boli len horúčkovitým snom, no teraz sa spamätal a chápe, že to jednoducho nemôže fungovať," dodal. Lopez oznámila 1. júna, že ruší svoje turné This Is Me... Live , ktoré sa malo začať v júli. Napätie medzi nimi mali zapríčiniť ich osobnostné konflikty, pričom Lopez "chce otvoriť svoje srdce fanúšikom a svetu“ a Affleck je "viac introvertný a potrpí si na súkromie". Jeden zdroj však verí, že Jen nevzdá bez boja ich príbeh, do ktorého "dala srdce a dušu". Nuž, nevyzerá to už ale veľmi nádejne.

Najčítanejšie