Polojasno
25°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Klebety sa potvrdili! Lady Gaga zverejnila radostnú novinu!
Zdielať na

Klebety sa potvrdili! Lady Gaga zverejnila radostnú novinu!

Archívna reportáž

Pred dvomi mesiacmi bolo veľkou témou speváčkino brucho...

Ako sa špekulovalo už od jari, Lady Gaga (38) na olympijských hrách v Paríži teraz nepriamo potvrdila, že je so svojím priateľom Michaelom Polanskym (46) zasnúbená .Pár tvoria už od roku 2020 a zdá sa, že ich vzťah je natoľko pevný, aby ho mohli spečatiť aj manželstvom. Lady Gaga už dlhšiu dobu hovorí o svojej túžbe stať sa matkou a má na to aj najvyšší čas. Svadbou môžu prekvapiť kedykoľvek, a ako je v poslednom období trendom, možno sa o nej verejnosť dozvie až dodatočne.

​Na netradičnom slávnostnom otvorení letných olympijských hier v Paríži boli Lady Gaga a Céline Dion najväčšími hviezdami. Do Paríža však Gaga neprišla sama, sprevádza ju jej priateľ Michael Polansky a zúčastňujú sa aj športových zápolení ako diváci. Počas plaveckých pretekov sedeli na tribúne, ako vidno vo videu na TikToku, ktoré tam zverejnil francúzsky premiér Gabriel Attal. Keď sa s nimi zvítal, Lady Gaga mu predstavila svojho priateľa Polanskeho ako snúbenca, čo je zreteľne počuť vo videu. 

Už v apríli, po tom, čo paparazzi nafotili speváčku s diamantovým prsteňom na ruke, sa začali šíriť klebety o ich zásnubách. Ukázalo sa, že to bola pravda. Stefani Germanotta, ako sa v skutočnosti volá Lady Gaga, si vybrala dobre, zdá sa. Polansky je absolventom Harvardu, kde študoval aplikovanú matematiku a informatiku. Teraz podniká a zastáva viacero funkcií v rámci neziskových organizácií. Je aj členom predstavenstva Parker Institute for Cancer Imunotherapy na financovanie výskumu liečby rakoviny. S Gaga ho teda spája aj vášeň pre charitu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

O tom, že s Michaelom vidí budúcnosť pri jej plánoch na usadenie sa a rodinu s deťmi, hovoril už v marci 2021 zdroj z jej blízkosti. Predtým však chcela uskutočniť niekoľko projektov. No istý čas, po tom, čo ju Polansky sprevádzal na BAFTA 2022, sa spolu veľmi neukazovali, a tak vznikali dohady o ich rozchode. Po odmlke sa ale októbri 2023 spolu objavili na afterparty po Saturday Night Live a 11. februára tohto roku sa držali za ruky počas sledovania Super Bowl. S diamantovým prsteňom ju zrejme krátko po tom Michael požiadal o ruku. Pre speváčku je to už tretie zasnúbenie a ostáva veriť, že sa naplní to povestné "do tretice...".

Video francúzskeho premiéra s Lady Gaga a jej snúbencom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriel Attal (@gabrielattal)

Najčítanejšie