Jasno
20°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Bizarné priznanie českého speváka! Jeho manžela považovali za jeho otca, mamu za manželku!
Zdielať na

Bizarné priznanie českého speváka! Jeho manžela považovali za jeho otca, mamu za manželku!

Zdroj: Instagram/MP

Pre herca Milana Peroutku (34) patrí cestovanie k najväčším radostiam života. Spolu s "manželom" Dominikom Roubínkom (26), s ktorým žije v registrovanom partnerstve si aj tento rok dopriali viacero ciest do zahraničia, aktuálne boli v Londýne. Milana tam zastihla smutná správa o skone jeho milovanej babičky. Na rodinu je veľmi fixovaný, iba nedávno sa vydal na dovolenku do Talianska s mamou Ivanou Peroutkovou (63), známou autorkou knižiek pre deti a mládež. Pridal sa k nim aj Dominik.

​Začiatkom júla si Milan Peroutka užíval more v Taliansku, kam mal ísť pôvodne len s mamou, no napokon sa k nim pridal aj jeho partner Dominik Roubínek. Od ich svadby ubehol už rok, keď zároveň podpísali na matrike aj registrované partnerstvo. Obaja by chceli raz vstúpiť aj do manželstva a osvojiť si dieťa, no zatiaľ to česká legislatíva nepovoľuje. Milanovu mamu najmä mrzí, že neprešiel zákon o adopcii detí pre partnerov rovnakého pohlavia, vnúča by si veľmi priala. Manželstvo až tak zrejme nerieši, aj ona sama volila radšej vzťah bez papiera.

Po rozvode s bubeníkom Olympicu Milanom Peroutkom (†49) sa dali opäť dokopy, keďže s ním čakala tretie dieťa. Vzťah im potom vydržal aj bez papierov, ba zrejme práve preto. "Hovorila som, že keď to takto funguje lepšie, tak to nebudeme kaziť. Zdalo sa mi, že sa viac musíme snažiť a fungovalo to. Pripadala som si asi aj slobodnejšie. Skôr šiel rád niekam bezo mňa a potom chcel, aby som šla vždy s ním. Mal rád, keď som bola vedľa neho," spomínala pre idnes.cz. Milan im o svojej orientácii na mužov vraj nikdy nepovedal a ona o tom ani len netušila, no je možné, že aj on sa dlho hľadal, keďže predtým bol takmer 7 rokov vo vzťahu s kolegyňou, dokonca mal vraj aférku aj s Aničkou Slováčkovou. Keď jej povedal o Dominikovi, vzala to normálne, "hlavne aby bol spokojný", a nemala s tým problém.

Pripomeňte si jeden z Milanových hitov: 

Vyzerá, že si s Dominikom porozumela, o čom svedčí aj nedávna krátka dovolenka v Taliansku, kde boli všetci traja. "Naše vzťahy sa zdali napríklad jednému miestnemu Taliana trochu mätúce. Najskôr myslel, že Domča je môj papi, a následne Ivča moja manželka. Zbytočne som ho pravdou nezaťažoval, a vôbec ničím sme nezaťažovali ani sami seba a tieto krásne štyri dni v Apúlii sme si veľmi užili," priznal Milan Peroutka pre ŽivotvČesku.cz. trošku bizarný moment. Jeho mama vyzerá na svoj vek mladistvo, Dominik zas trochu staršie, hoci je od Milana o 8 rokov mladší. Na druhej strane je jasné, že sa chceli Peroutka tak trochu vytiahnuť, keďže túto príhodu, ktorá jeho partnerovi ani trochu nelichotí, si skutočne mohol nechať pre seba.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Peroutka (@milanperoutka)

Najčítanejšie