Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Na ďalšiu pozvánku do paláca môže zabudnúť? Hviezdny spevák priznal veľký trapas pred kráľom!
Zdielať na

Na ďalšiu pozvánku do paláca môže zabudnúť? Hviezdny spevák priznal veľký trapas pred kráľom!

Zdroj: Instagram/PA

Britský spevák Peter Andre (51) sa preslávil v roku 1995 hitom Mysterious Girl, potom nasledovali aj ďalšie ako Flava či I feel you. Nikdy sa nevyznačoval škandálmi, a tým si získal aj kredit a pozvánku do Buckinghamského paláca. Stalo sa tak v roku 2019, a to hneď trikrát. Nechtiac sa mu ale podarilo urobiť faux pas, čím spôsobil pomerne veľkú škodu na majetku paláca. Ďalšia pozvánka už neprišla...

​Odkedy sa rodina speváka Petra Andreho rozrástla pred vyše tromi mesiacmi o malú Arabellu, je z neho otecko na plný úväzok. Spolu s manželkou Emily MacDonagh (34) majú aj dve staršie deti, dcéru Ameliu (10) a syna Thea (7). Andre má ešte dve deti aj z prvého manželstva s Katie Price. Zatiaľ čo sa starším deťom kvôli svojej kariére nemohol dostatočne venovať, po narodení Arabelly je ochotný prácu nechať načas bokom. "Nechcel som prísť o chvíle s Arabellou, o ktoré som prišiel s ostatnými deťmi. Ešte dôležitejšie je, že to, že som doma, mi umožnilo tráviť viac času so všetkými deťmi. Je to pre nás ozajstná príležitosť spojiť sa," zveril sa nedávno pre Heat Magazine.

Päťčlenná rodinka sídli v rodinnom dome v grófstve Surrey. Do Londýna pri troch malých deťoch spevák ani veľmi chodiť netúži. Výnimku by ale zrejme urobil, ak by mu prišla pozvánka do Buckinghamského paláca. No plané nádeje si už spevák nerobí, v rozhovore pre The Times zavtipkoval: "Nie som si istý, či sa tento týždeň opäť stretnem s Jeho Veličenstvom pokiaľ nezaplatím účet za upratovanie..." Pridal k tomu svoju skúsenosť z roku 2019, keď bol do paláca pozvaný až trikrát.

Pripomeňte si najväčší Andreho hit:

Po účasti na slávnostnom odovzdávaní ceny vojvodu z Edinburghu dostal Andre pozvánku, aby sa so svojou manželkou Emily na druhý deň zúčastnil výročnej záhradnej párty Not Forgotten Association. Na tej sa mu stalo riadne faux pas. "Rozprával som vtip, keď som prevrhol svoju čiernu kávu a poškvrnil ňou krásny červený koberec. Niekto z personálu poznamenal žartom: 'Jeden štvorcový meter tohto koberca stojí viac ako váš dom'," priznal trapas, ktorý mu síce nikto nevyčítal, no veľmi rýchlo sa to roznieslo. "Všetci o tom vedeli skôr, ako som opustil budovu. Keď som odchádzal, ochranka pri prednej bráne povedala: 'Jej Veličenstvo nebude šťastné'," dodal s pobavením, no vtedy mu bolo poriadne nepríjemne. Otázne je, či pre túto nešikovnosť, ale fakt je, že odvtedy ho tam už nikdy nepozvali.

Najčítanejšie