Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Len 25-ročná dcéra hviezdneho Slasha spáchala samovraždu. Na jej profile pribudla mrazivá správa!
Zdielať na

Len 25-ročná dcéra hviezdneho Slasha spáchala samovraždu. Na jej profile pribudla mrazivá správa!

Zdroj: Instagram/LB

Mimoriadne krutá rana počas turné zasiahla hviezdneho gitaristu ikonickej rockovej skupiny Guns N' Roses, Saula Hudsona (59), známho svetu ako Slash. Na večnosť odišla jeho iba 25-ročná nevlastná dcéra Lucy-Bleu Knight. Aj keď neuviedol príčinu a ani si neželal, aby o nej začali fanúšikovia špekulovať, veľa naznačuje príspevok, ktorý sa objavil na jej instagramovom profile až po jej skone. Napísala ho ona sama a naplánovala jeho zverejnenie.

​Nikto z fanúšikov Slasha, nečakal, že preruší štyri vystúpenia na svojom turné Serpent z tak smutného dôvodu, ako je smrť jeho nevlastnej dcéry. Oficiálne stálo v ozname, že termíny koncertov boli zrušené z dôvodu "nepredvídaných okolností". V nedeľu Slash oznámil svojim vyše štyrom miliónom sledovateľom na sociálnej sieti, že jeho nevlastná dcéra Lucy-Bleu Knight "skonala pokojne" v Los Angeles v piatok 19. júla. "Lucy-Bleu bola neuveriteľne talentovaná umelkyňa, vášnivý rojko a očarujúca, milá, sladká duša," vzdal hold zosnulej dcére jeho dlhoročnej partnerky Meegan Hodges.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Slash (@slash)

V nekrológu sa píše: "Lucy-Bleu Knight (6. decembra 1998), milovaná dcéra Meegan Hodges a Marka Knighta, nevlastná dcéra Samanthy Somers Knight a Slasha, sestra Scarlet Knight, nevlastná sestra London a Cash Hudson, zomrela pokojne v Los Angeles dňa 19. júla 2024." Príbuzní, priatelia a fanúšikovia prejavili Slashovi a jeho blízkym sústrasť. "Rodina v tejto chvíli žiada o súkromie a tiež, aby boli špekulácie na sociálnych sieťach obmedzené na minimum, pretože smútia a spracovávajú ničivú stratu," stálo v žiadosti od najbližších pozostalých. No čo najviac zasiahlo sledovateľov Lucy-Bleu, bola mrazivá správa, ktorá sa na jej profile na Instagrame objavila tri hodiny po smutnom ozname Slasha.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucy-Bleu Knight (@lulubleuu)

"Pokiaľ som vás primäla cítiť sa vylúčene, zmanipulovane či ovládane, keď som povedala, aby ste opustili svoju každodennú prácu a svoje pohodlie za finančnej podpory vašich rodičov, alebo som utopila skutočné problémy v toxickej pozitivite – je mi to ľúto," uviedla v jej posmrtnom odkaze. "Nespočetne premárnených príležitostí a známostí kvôli nechutne veľkému egu, nestálemu srdcu a strachu zo zraniteľnosti. Kiež sa moja duša naučí posunúť ďalej a odvedie lepšiu prácu než ja ako Lucy-Bleu. Mier," ukončila svoj príspevok, ktorý možno celkom jasne chápať ako rozlúčku. Všetko naznačuje tomu, že táto mladá žena spáchala samovraždu, no súdny lekár, ktorý zverejnil v správe len toľko, že zomrela v súkromnej rezidencii v okrese Los Angeles, neupresnil príčinu jej úmrtia.

Pripomeňte si Slasha v jeho azda najslávnejšom sóle ešte slávnejšej piesne od Guns'n'Roses:

Najčítanejšie