Jasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Vymočil sa v obchode do plastovej fľaše?! Šokujúce tvrdenie o hviezdnom Eltonovi!
Zdielať na

Vymočil sa v obchode do plastovej fľaše?! Šokujúce tvrdenie o hviezdnom Eltonovi!

Archívna reportáž

Majiteľ obchodu na Azúrovom pobreží v francúzskom Nice mal nepríjemný zážitok s hviezdnym návštevníkom. Pred pár dňami do jeho obchodu vstúpil Elton John (77) aj s jeho dvomi synmi a osobným strážcom. Na jeho otázku, či tam môže ísť na toaletu, však dostal od majiteľa prekvapivo zápornú odpoveď. Požiadal preto svojho strážcu o fľašu a spravil čo musel.

​Pre Ryana Sukkara, majiteľa obchodu so športovou obuvou, malo nedávne stretnutie s hviezdnym Eltonom Johnom nechutný podtón. Prvou otázkou speváka pri vstupe do obchodu bolo, či môže ísť na toaletu. Napokon, je to starší pán a údajne má už nejakú dobu problémy s prostatou. Majiteľ obchodu mu ale nebol ochotný vyhovieť, a tak sa Sir Elton John rozhodol zaradiť po svojom. Bodyguard mu priniesol plastovú fľašu, a Elton sa do nej uprostred obchodu vymočil, no nie všetko trafil, kam mal. Požiadal preto o utierku.

Sukkara neskôr uviedol na sociálnej sieti, že z toho bol "šokovaný a frustrovaný". Speváka totiž nespoznal, a tak sa ho vraj spýtal, čím sa živí. Na to dostal stručnú odpoveď: "Ja som Elton John." Majiteľ si to hneď online preveril a obratom zmenil tón. Takého vzácneho hosťa nečakal. Iste mu urobilo radosť aj to, že synom, s ktorými navštívil obchod, kúpil dva páry tenisiek a bol tam ochotný Sukkarovi zapózovať, pričom chlapci držali v rukách krabice. Za takúto reklamu mu bol iste veľmi vďačný a nevadil mu už ani nepríjemný incident, Eltona označil prívlastkom "cool".

instagram/sugarkikz

​Na druhej strane si majiteľ obchodu snáď mohol odpustiť zverejnenie tejto príhody na sociálnej sieti. Jeho príspevok zakrátko obletel celý svet, no onedlho ho aj s fotkou vymazal. Elton John tento jeho údajný incident v predajni nepotvrdil ani nekomentoval. Keby vopred vedel, akú aféru z toho Sukkar urobí, možno by mu so synmi ani nezapózoval pred regálmi s teniskami v jeho obchode. Na druhej strane, ani jeho konanie nemožno označiť práve za štandardné. Už ale vie, že na svete existuje minimálne jeden človek, ktorý ho nespoznal.

Najčítanejšie