Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Miro Jaroš zažíva najťažšie chvíle v živote, prišiel o milovanú mamu
Zdielať na

Miro Jaroš zažíva najťažšie chvíle v živote, prišiel o milovanú mamu

Archívna reportáž

V našom šoubiznise azda nebol krajší príklad lásky medzi synom a matkou, ako bol vzťah Mira Jaroša (46) s jeho mamou Štefániou († 69). Žiaľ, v piatok prišla smutná správa, po dlhom boji podľahla ťažkej chorobe.

​Správu o skone Štefánie Jarošovej priniesol ako prvý portál čas.sk, pre ktorý to potvrdil samotný spevák. S rakovinou bojovala už dlhšie, pred štyrmi rokmi sa ale zdalo, že chorobu porazila. Žiaľ, minulý rok sa vrátila v plnej sile, s metastázami. "Nie je to dobré. Karcinóm z Merkelových buniek je agresívna forma rakoviny a lekári nám povedali, že sa už nedá operovať. Odporučili nám liečbu imunoterapiou na ktorú sa práve teraz spoliehame. Či zaberie sa dozvieme o niekoľko týždňov," zveril sa spevák pred rokom.

Azda sa práve vďaka liečbe podarilo dopriať Mirovej mame ešte rok života, no zázrak sa už, žiaľ, nekonal. Napriek tomu, že bolo zrejme spevákovi jasné, v akom stave je jeho mama, nepochybne veril v každý deň navyše, koniec ale prišiel náhle. Ešte v piatok doobeda zdieľal radostný príspevok o dobrý úrode ríbezlí, večer už prežíval najťažšie chvíle v živote.

Hlbokú lásku k mame prejavil Jaroš v mnohých príspevkoch, napríklad aj v tomto:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Jaros (@jarosmiro)

Pravdou ale je, že Miro doprial svojej mame krásne roky života, keď sa o ňu nielen príkladne staral, ale s ňou aj často cestoval, zahrnul ju aj do svojej práce a celúmu svetu dával neustále najavo, ako veľmi ju miluje. Mali skutočne výnimočný vzťah. "Často sa ma niekto pýta, ako je možné mať takýto vzťah. Či je na to nejaký recept. Neviem. Myslím, že je to o povahe. Veľa sa smejeme, veci riešime skôr s nadhľadom. Žijeme tu a teraz a zameriavame sa na veci, ktoré máme spoločné," napísal Miro pred časom a je jasné, že na vyrovnanie sa s touto obrovskou stratou bude potrebovať veľa času.

Najčítanejšie