Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Autor mega hitu zomrel vo veku len 49 rokov, ešte cez víkend hral na festivale!
Zdielať na

Autor mega hitu zomrel vo veku len 49 rokov, ešte cez víkend hral na festivale!

Zdroj: pexels.com

Smutná správa zasiahla svet dídžejingu a fanúšikov tanečnej hudby. Nemecký DJ Tomcraft, vlastným menom Thomas Bruckner, zomrel vo veku 49 rokov. Správu zverejnila na sociálnej sieti jeho rodina, no k príčine predčasného skonu nič bližšie neuviedli, no pred dvomi rokmi zdieľal na sociálnej sieti správu, že sa lieči na onkológii.

​Brucknerova zdrvená rodina zverejnila zdrvujúcu správu na sociálnych sieťach: "S ťažkým srdcom vám musíme oznámiť, že včera, 15. júla 202, zomrel náš milovaný otec a manžel. Navždy ťa budeme nosiť v našich srdciach a milovať ťa, kým sa opäť nestretneme."

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Ein Beitrag geteilt von Tomcraft (@tomcraftofc)

Mníchovský dídžej Tomcraft sa preslávil na prelome milénia hitom Loneliness, ktorý sa v roku 2002 v Spojenom kráľovstve vyšplhal na ôsme miesto a v nasledujúcom roku dosiahol až prvú priečku. Okrem skladby Loneliness bol Bruckner známy aj úspešnými skladbami The Circle, Prosac a Silence.

Skladba, ktorá sa dostala na vrchol hitparád, sa rýchlo stala obľúbenou v kluboch po celom svete. Správy naznačujú, že keď ju prvýkrát zahral davu v klube, reakcia bola neuveriteľná, "ľudia kričali a správali sa naozaj bláznivo". Skladba si našla cestu k novej generácii, objavila sa vo filme Saltburn 2023 počas scény epickej párty. Za Brucknerom žialia nielen tisíce jeho fanúšikov, ale najmä manželka a ich dve dcéry a syn.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Ein Beitrag geteilt von Tomcraft (@tomcraftofc)

Najčítanejšie