Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Ako veľmi neznáša podprsenky..? Hviezdna speváčka ukázala všetko, ľudí jej prednosti neohromili!
Zdielať na

Ako veľmi neznáša podprsenky..? Hviezdna speváčka ukázala všetko, ľudí jej prednosti neohromili!

Archívna reportáž

Britská speváčka kosovského pôvodu Rita Ora (33) na seba rada upozorňuje oblečením, ktoré takmer nič nezahaľuje. V takých šatách vyrazila speváčka spolu s manželom Taikom Waititim aj na koncert Girls Aloud, na počesť ich v roku 2021 na rakovinu zosnulej členky Sarah Harding. Zjavne chcela na seba Ora opäť upútať pozornosť, čo sa jej aj podarilo.

​Britsko-kosovská speváčka Rita Ora má zrejme jasno v tom, ako vzbudiť pozornosť. Spolu s jej rodáčkou Dua Lipa sú jedny z mála, ktorým sa podarilo presadiť vo svetovom šoubiznise z bývalého ostbloku. Pomohol jej aj otec, ktorý mal v tejto oblasti bohaté skúsenosti z Kosova. V rámci svojej propagácie stavila na výstrednosť outfitov, ktoré nenechávajú najmä mužom veľa priestoru na predstavivosť. Podprsenky zásadne nenosí. V takomto štýle vyrazila aj na koncert skupiny Girls Aloud v Londýne. Fotky v odhaľujúcom oblečení si môžete pozrieť TU.

Zámerom koncertu bola spomienka na bývalú členku skupiny Sarah Harding, ktorá v roku 2021 podľahla rakovine. Neveľmi pietne sa ale obliekla Rita Ora, ktorá sa snažila upútať pozornosť už počas príchodu na koncert.
Pomohli je k tomu najmä jej zlatisté priehľadné šaty, spod ktorých bolo jasne vidieť jej poprsie. Okrem nich mala na tele iba nohavičky a na nohách čierne čižmičky. Pred vystúpením skupiny stihla ešte aj zapózovať v zákulisí, počas koncertu jej z očí vypadli slzičky a manžel Taika Waititi ju utešoval jemným dotykom, čo zachytila aj kamera. 

Rita mnohým pripomína JLo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

Za jej outfit na koncerte Girls Aloud však veľa lajkov na sociálnych sieťach nezískala. V komentároch sa zato objavili kritické poznámky typu: "Vyzerá to nevkusne, priesvitný materiál s prelepkami vyzerá horšie ako bez nich" či "Salám navyše na vašu pizzu?" Niekto nostalgicky pripomenul, že po časoch elegancie "Grace Kelly, Audrey Hepburn, Marilyn, Elizabeth Taylor… Teraz máme toto". A ďalší len konštatoval: "Rita už nemá čo iné ponúknuť." Nuž, Rita je tým známa, jej poprsie videl svet už mnohokrát a evidentne na tom nechce nič zmeniť.

Najčítanejšie