Jasno
13°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Fakt sa potreboval pochváliť..? 81-ročný Slováček si neodpustil poriadne intímnu pikošku!
Zdielať na

Fakt sa potreboval pochváliť..? 81-ročný Slováček si neodpustil poriadne intímnu pikošku!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

Ani vo svojom veku a pri trpkých okolnostiach v rodine neprestáva hudobník Felix Slováček (81) s provokáciami. Je zjavné, že si rád užíva život, vrátane flirtov s aj výrazne mladšími ženami. Zvláda ešte koncertovať ako v Česku, tak aj zahraničí. Ale nezabudol sa pochváliť, že zvláda nielen to, jasne naznačil, že mu funguje "úplne všetko".

​Ak by sa mal vybrať vzor mužskej samoľúbosti, mohol by dobre poslúžiť aj inak skvelý hudobník Felix Slováček. Po celý život si užíval všetky radosti, čo mu ponúkal život a nedbal veľmi na vernosť manželkám. Po rozvode s prvou, s ktorou má dcéru, sa oženil s vtedajšou sexbombou Dagmar Patrasovou, ale ani tej nebol a zrejme ani je je zďaleka verný. Sám sa k tomu priznával. "Nikdy neviem, čo ma v ten deň stretne. Každý koncert je nielen dobrodružstvo, ale aj boj o priazeň. A je to nádhera, keď to vyjde. Niekedy si príde nejaká fanúšička pre podpis a zostane so mnou na kávu. A môže byť z toho aj viac. Bozkom to začína a v posteli to skončí, poznáte to," priznal sa vlani so smiechom.

Ženy sú jednoducho Felixovou slabosťou. "Samozrejme, ženy sú večná inšpirácia. Nielen u nás muzikantov, ale v umení vôbec, Tak to vždy bolo, je a bude. A ja v tom nie som výnimka," našiel pre svoje zálety výhovorku. Aj keď už prekročil osemdesiatku, doma neposedí a keď nekoncertuje, dovolenkuje doma i v zahraničí. Tento rok bol už na Malte, v Nórsku na rybačke s kamarátmi, aj na ochutnávke vína v Taliansku. "Strašne rád cestujem za zážitkami. Milujem to. Tie mi nikto nevezme. Užívam si toho, že jeden deň hrám v južných Čechách a druhý deň už sa môžem váľať v Taliansku na pláži," pochvaľoval si Felix v rozhovore pre eXtra.cz.

Felix si uvedomuje, ako svojím správaním zraňuje manželku, veľmi na to ale nedbá:

"Je to všetko o tom, že toho chcem veľa stihnúť, dokedy môžem. Pokiaľ som relatívne zdravý a dokedy mi fungujú nohy, tak budem cestovať. Raz fungovať prestanú, a nemusí to byť ani tak ďaleko, a bude zo mňa ležiak. Tak si to chcem ešte užiť," vysvetľoval Slováček. "Fúka mi to, zo života mám radosť a aj ako chlap stále stopercentne fungujem a tak toho využívam," nezabudol sa pochváliť, čo je však už aj vzhľadom na jeho vek ozaj nepatričné. Výčitky svedomia zrejme nemá, tie nemal nikdy. Cudzia mu je asi aj pokora v súvislosti s diagnózou a trápením jeho dcéry Aničky. Ako rada by bola, keby mohla tak bezstarostne prechádzať životom ako otec.

Najčítanejšie