Oblačno
20°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Farna prišla s veľkou novinou! Netají obrovskú radosť!
Zdielať na

Farna prišla s veľkou novinou! Netají obrovskú radosť!

Archívna reportáž

Už od začiatku prázdnin odštartovali aj najrôznejšie kultúrne podujatia pod holým nebom. Medzi najväčšie lákadlá patria tradične hudobné festivaly a koncerty. V susednom Česku sa fanúšikovia speváka Eda Sheerana (33) môžu po 5 rokoch opäť tešiť na jeho koncert, tentokrát v rámci jeho Mathematics tour posledný júlový víkend v Hradci Králové. A Ewe Farnej (30) sa pošťastilo byť jeho predskokankou!

​Hneď potom, ako dostala speváčka Ewa Farna ponuku vystúpiť pred koncertom Eda Sheerana ako jeho predskokanka, svoju radosť zdieľala aj na Instagrame. "Toto je šialené, ale je to pravda‼️ Special guest dvoch koncertov Eda Sheerana. Každý pre 50 tisíc ľudí. Navyše sme vraj jeden z mála lokálnych supportov, čo si Ed vybral na celosvetovom turné. Som unesená a naplnená vďakou," napísala Ewa s nadšením na jej profile. Po oba dni 27. a 28. júla otvorí hlavný program na unikátnom kruhovom pódiu, ktoré zo všetkých strán obklopujú tribúny.

Riaditeľ organizátorskej agentúry sa k tomu vyjadril slovami: "Hľadali sme český support, ktorý bude zodpovedať kvalitám svetových show a bude fanúšikov Eda Sheerana baviť. Ewa Farna bola jasná prvá voľba a som nadšený, že to klaplo." Sheeranov koncert sa uskutoční v multifunkčnom Parku 360 v Hradci Králové v rámci série Rock for People Concerts. Michal Thomes, ktorý sa podieľa na jeho realizácii z českej strany je hrdý na to, že si táto hviezda vybrala práve hradecký Park 360. "Je to pre nás obrovská česť a prelomový míľnik. Je to dôkaz, že sa naozaj každým rokom posúvame a náš areál môže konkurovať veľkým svetovým arénam," uviedol.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Po Ewe Farne, ktorá začína o 18. hodine, vystúpi ešte pred Sheeranom aj úspešný britský pesničkár Calum Scott. V rámci vstupenky je aj vstup do Fan Zóny, kde sa bude konať od 12. hodiny ďalší program a iné voľnočasové aktivity vrátane bohatej ponuky občerstvenia. Na štyroch scénach vystúpia pred hlavnými koncertami spevák Ben Cristovao spoločne s Karolom Komendom, Pokáč alebo Thom Artway. Pre Ewu to ale bude možno prelomový moment, ak by chcela ísť aj za hranice Česka, Poľska a Slovenska. Koncerty sa bleskovo vypredávajú, prvý je už plný, pár lístkov ostalo na pridaný termín.

Najčítanejšie