Oblačno
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Toto poriadne prepískol! Hviezdneho speváka zadržala polícia, šoféroval pod vplyvom!
Zdielať na

Toto poriadne prepískol! Hviezdneho speváka zadržala polícia, šoféroval pod vplyvom!

Archívna reportáž

Zdalo by sa, že je to dokonalý chlap. Úspešný, bohatý, talentovaný, láskavý otec, milujúci manžel... No predsa to také ružové nie je. Amerického speváka Justin Timberlake (43) zadržala polícia a bol obvinený z jazdy pod vplyvom omamným látok v newyorskom Long Islande.

​Zdroj agentúry AP, ktorý si želal ostať v anonymite, nemohol z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania prezradiť ďalšie podrobnosti. Timberlake bol zadržaný v New Yorku v noci na utorok miestneho času za jazdu pod vplyvom alkoholu.

Portál TMZ získal policajnú správu súvisiacu so zatknutím Justina Timberlakea - a policajti v nej presne opisujú, čo videli, keď bol Justin za volantom. Tvrdia, že Justina prvýkrát zbadali po tom, ako prefrčal okolo značky STOP a vtedy začali speváka sledovať. Tvrdia, že sa nedokázal udržať v priamej línii na ceste - sledovali ho ešte asi kilometer, kým konečne prišli k semaforom. Justina nakoniec zastavili na križovatke a v tom momente mali podozrenie, že je pod vplyvom alkoholu, no údajne odmietol test na alkohol.

Justin obvinený z jazdy pod vplyvom alkoholu,  z jazdy na stopku a z nedodržania jazdného pruhu. Prepustili ho bez kaucie. Súd bude 26. júla. Timberlake má na najbližší víkend naplánované dva koncerty v Chicagu a ďalšie dva na budúci týždeň v New Yorku, vyplýva z informácií dostupných na spevákovej webovej stránke. Otázne je, či ich v súčasnej situácii aj odohrá, zatiaľ z jeho strany neprišlo žiadne vyjadrenie.

Pred mesiacom sa pekne vyznal manželke, herečke Jessice Biel, no jeho prešľap ju asi nepoteší:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Timberlake (@justintimberlake)

Najčítanejšie