Polojasno, dažďové prehánky
30°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
TOTO už nikto nečakal! Český spevák po boji s drogami na zrejme zlomovej fotke!
Zdielať na

TOTO už nikto nečakal! Český spevák po boji s drogami na zrejme zlomovej fotke!

Zdroj: Reprofoto/YouTube.com

Začiatkom roka sa po dlhom čase opäť ozval fanúšikom bývalý frontmam kapely Mandrage Vít Starý (35). Všetkých veľmi potešil, keď spomínal svoj návrat. V komentároch na sociálnej sieti ho mnohí podporili v týchto plánoch a popriali mu zdravie, ktoré ho poslednú dobu zrádzalo. Zdá sa, že sa k nemu postavil pozitívne už aj gitarista Josef Bolan (48), bývalý člen Mandrage, s ktorým sa rozišli pred pár rokmi nie práve v najlepšom. Teraz zverejnil ich spoločnú fotografiu a pozdravil všetkých ich fanúšikov.

​Zdá sa, že sa vo vzájomnom vzťahu bývalých členov skupiny Mandrage, Víta Starého a Josefa Bolana, prelomili ľady. Bolan sa svojho času tvrdo postavil voči Vítovi, keď ten oznámil krátko pred ich plánovanou koncertnou šnúrou len cez esemesku, že sa jej nezúčastní. Skupina potom odohrala iba prvý koncert v Prahe s inými populárnymi spevákmi a svoju činnosť ukončila.

Práve Pepa Bolan sa vtedy vyjadril na adresu Víta Starého pre Blesk: "Ja jeho démonom nerozumiem. Nefungujeme. Kapela ukončila činnosť. A je to definitívny koniec." K tomu ešte dodal, že Vít nerešpektoval dohodnutú spoluprácu a svoj názor často menil. "U Vítka je ten problém, že raz tvrdí, že chce strašne hrať, pretože mu pauzy kapely nerobia dobre, a po druhýkrát, že nechce hrať vôbec. Čert aby sa v ňom vyznal," konštatoval znechutene.

Pripomeňte si najväčší hit kapely:

Starý zas potom na konto Bolana uviedol: "Keď to poviem jemne, Pepa už moje sympatie nemá." Čas ale zrejme obrúsil všetky hrany a obaja sa dokázali zmieriť. K aktuálne na Instagrame zdieľanej fotke s Vítom Starým Pepa Bolan napísal iba: "Zdravíme." Ich fanúšikovia zareagovali okamžite v komentároch. "Zlepšili ste mi deň. Vďaka, som rada, že sa Víťa dáva dokopy," odkázala im jedna ich fanúšička. "Super, chlapci, dajte to zase dohromady. Strašne chýbate," pridala sa aj druhá a podobne sa vyjadrili aj mnohí ďalší. Niet pochýb, že by vo fotke radi videli nádej na obnovenie kapely Mandrage, no to by boli zatiaľ zrejme predčasné oslavy.

Najčítanejšie