Oblačno
30°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Ani druhý pokus nevyšiel! TOTO má byť dôvod krízy vo vzťahu Jennifer Lopez a Bena Afflecka!
Zdielať na

Ani druhý pokus nevyšiel! TOTO má byť dôvod krízy vo vzťahu Jennifer Lopez a Bena Afflecka!

Archívna reportáž

Pre speváčku a herečku Jennifer Lopez (54) sa iba krátko po uzavretí manželstva s hercom Benom Affleckom (51) začalo náročné obdobie. Vo veľkom rozbehla projekty v rámci jej kariéry, no vo vzťahu s Benom to začalo škrípať. Dokonca až natoľko, že im hrozí rozvod, ktorý by už bol pre ňu tretí. Ich vzťah sa nevyvíjal podľa jej predstáv, žijú už vraj oddelene a predávajú aj svoje sídlo v LA. Zdá sa, že to ale s Benom ešte celkom nevzdala.

​Po necelých dvoch rokoch od uzavretia manželstva Jennifer Lopez a Bena Afflecka prežívajú veľkú krízu. Ako potvrdzujú zdroje z ich blízkosti, ich vzťah už nie je taký, ako býval. Pracovné záväzky ich často oddeľujú a keď sú spolu, nedokážu komunikovať tak, ako by mali. "Fáza medových týždňov sa skončila," uviedol zdroj s tým že sa Ben stiahol do seba a stál sa "morózny". Po ich vzájomnej dohode padlo nedávno rozhodnutie, že sa Ben odsťahuje z ich spoločného sídla, aby mali čas pochopiť, či stojí za to ich manželstvo zachrániť alebo nie.

Podľa zdroja herec "nesúhlasí so životným štýlom Jen," a v manželstve sa cíti byť "opotrebovaný". Nedokážu spolu "efektívne komunikovať" a aj ich "malé nedorozumenia sa zmenili na významné hádky". Majú aj odlišný spôsob riešenia ťažkostí, JLo je viac naklonená k okamžitému riešeniu, Ben má tendenciu stiahnuť sa do seba a nechce ísť do priamej konfrontácie. Nevypovedané problémy ale podnecujú ďalšie nedorozumenia. "Jenny už toho má dosť, ozaj sa snažila, ale už nemôže, vôbec sa to nelepší, skôr naopak, je to čím ďalej horšie," tvrdí zdroj pre Daily Mail.

Začalo sa to ako dokonalý filmový príbeh lásky:

​Zdalo sa, že to JLo ale celkom nevzdala. Nedávno dokonca zrušila svoje plánované termíny na letné koncertné turné, čo zdôvodnila potrebou tráviť čas so svojimi "deťmi, rodinou a blízkymi priateľmi" a pokračovať chce až na budúci rok. "Je mi úplne zle z toho, že som vás sklamala," ospravedlňovala sa fanúšikom. "Prosím, vedzte, že by som to neurobila, keby som nemala pocit, že je to absolútne nevyhnutné," stálo v jej vyhlásení a všetci to chápu tak, že chcela zachraňovať manželstvo. Niet pochýb, že by jej preto boli ochotní odpustiť aj zrušené koncerty, len aby sa tento krásny príbeh obnovenej lásky neskončil opäť krachom. Žiaľ, podľa najnovších správ jej už praskli nervy. "Jenny už toho má dosť a naozaj sa snažila, ale viac už nemôže, nezlepšuje sa to, je to ešte horšie," prezradil zdroj s tým, že si už prispôsobuje plány tomuto novému, bolestnému faktu.

Najčítanejšie