Jasno
21°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Šokujúce priznanie hviezdy známej kapely! Je to rakovina!
Zdielať na

Šokujúce priznanie hviezdy známej kapely! Je to rakovina!

Zdroj: Instagram/KJ

Americká popová hviezda zo skupiny Jonas Brothers, hudobník Kevin Jonas (36), zverejnil pre pár dňami na Instagrame video, v ktorom oznámil, že má rakovinu kože. Ukázal aj presné miesto na čele tesne pred a po zákroku. Jonas povzbudzoval svojich fanúšikov, aby chodili na preventívne prehliadky k dermatológom v prípade podozrenia na rakovinu kože.

​Veľké prekvapenie pripravil fanúšikom skupiny Jonas Brothers jej najstarší člen, hudobník Kevin Jonas, počas ich aktuálnej prestávky v turné. Po vypredanom koncerte 30. apríla v mexickom Cancúne bude nasledovať ďalší až v auguste. V utorok zdieľal na Instagrame video, v ktorom prezradil, že ide na zákrok do nemocnice. "Takže mi dnes odstránia bazalióm z tváre," začal a namieril kameru na miesto na čele. "Áno, je to skutočný malý chlapík s rakovinou kože, ktorý začal rásť. Teraz musím podstúpiť operáciu, aby som to odstránil, takže poďme," zveril sa sledovateľom a z jeho dobrý nálady bolo jasné, že nejde o zhubný nádor.

Neskôr sa opäť ozval z nemocnice krátko po zákroku. Vo videu si odstránil z čela gázu, aby odkryl a skontroloval pooperačné výsledky, no rez zakryl emotikonom so šokovaným výrazom s vyvalenými očami. Podobne sa tváril aj on, keď sa pozrel na čerstvú ranu po chirurgickom reze. "Dobre, skončil som. Teraz je čas sa ísť domov uzdraviť," oznámil radostnú správu o rýchlom prepustení z nemocnice. Bazalióm, ktorý mu odstránili, je menej nebezpečným typom rakoviny kože. Nezvykne sa ďalej šíriť v tele, ak sa nevyskytne na slizniciach. Ako príčina jeho vzniku sa najčastejšie udáva dlhodobé vystavovanie kože slnku a UV žiareniu.

Pripomeňte si jeden z hitov kapely:

Kevin vyzval svojich 4,9 milióna sledovateľov na Instagrame, aby častejšie absolvovali zdravotné prehliadky. "Uistíte sa, že je to v poriadku, keď si tieto znamienka dáte skontrolovať, ľudia," pripomenul. V titulku jeho príspevku to zopakoval: "Priateľská pripomienka, aby ste si skontrolovali materské znamienka." Za zverejnenie tohto videa získal hudobník veľkú podporu v komentároch. Medzi nimi nechýbal odkaz z The Skin Cancer Foundation: "Je nám veľmi ľúto, že sa dozvedáme o vašom probléme, Kevin. Ďakujem za zvýšenie povedomia. Včasné odhalenie je kľúčové. Prajeme vám všetko najlepšie na vašej ceste k uzdraveniu."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Jonas (@kevinjonas)

Najčítanejšie