Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Britney sa opäť odhaľuje, no tentokrát si nedala nohavičky!
Zdielať na

Britney sa opäť odhaľuje, no tentokrát si nedala nohavičky!

Archívna reportáž

Vo svojich provokáciách s odhaľovaním tela stále pokračuje bývalá popová hviezda Britney Spears (42). Mnohí jej fanúšikovia nad tým krútia hlavou, ba podaktorí uvažujú, či to bolo správne, že ju súd oslobodil spod opatrovníctva jej otca Jamesa Spearsa. Aktuálne si vo videu zatancovala v priehľadných šatách. Bolo vidno striebornú podprsenku, ale po nohavičkách ani stopy.

​Pre bývalú hviezdnu speváčku je predvádzanie jej obnaženého tela zrejme formou protestu voči nespravodlivostiam a bolestiam z jej života v minulosti. Britney sa aktuálne vo videu zvodne vlnila vo veľmi odvážnom priehľadnom outfite s minišatami, pod ktorými mala len striebornú podprsenku. Pripísala k tomu veľavravne: "Nezbedná verzia".

Pesničku neskôr nahradila len kratším úryvkom s menej dráždivým a kratším videom, no aj tak spôsobila pobúrenie. Svojím odhaľovaním si pritom znepriatelila aj vlastných synov, ktorí sa od nej dištancovali a s ich otcom sa odsťahovali na ďaleký Havaj. Zdá sa, že speváčke je už všetko jedno, stratila sebareflexiu a jej fanúšikov mrzí, že ju podporovali pri nadobudnutí svojprávnosti. Zjavne to také jednoznačné nebolo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Pre ženu

Najčítanejšie