Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Po smrti partnera si našla hviezda speváckej súťaže novú lásku! No viac šokovala dobitou tvárou!
Zdielať na

Po smrti partnera si našla hviezda speváckej súťaže novú lásku! No viac šokovala dobitou tvárou!

Zdroj: Instagram/AK

Pred pár rokmi sa speváčka Alžběta Kolečkářová (32) zviditeľnila počas speváckej súťaže, kde sa dostala medzi finalistov. Spevu sa potom začala venovať profesionálne a popritom porodila aj dvoch synov, žiaľ, ich otec vlani spáchal samovraždu. Zo šoku sa spamätávala prácou, vydala aj album, na ktorý jej prispel Leoš Mareš. Aktuálne je opäť šťastná, má po svojom boku už aj nového partnera. O to viac šokovala fotkou dobitej tváre!

​Život českej speváčky Alžběty Kolečkářovej nabral pred pár rokmi po jej účinkovaní vo finále speváckej súťaže riadne obrátky. Vlani jej však pripravil osud ťažkú skúšku, keď jej partner, s ktorým má dvoch malých synov, spáchal pre psychické problémy samovraždu. Ako samoživiteľka sa uchýlila s deťmi k jej rodine na Moravu. Aby sa vzchopila, pokračovala v koncertovaní a vydala nový album. Má už aj nového priateľa, prezradila pre Expres.cz"Je to dlhý príbeh. Poznáme sa už dvanásť rokov. Vždy medzi nami niečo bolo, no potom sme sa nevideli osem rokov," uviedla.

Stretli sa opäť až vlani v novembri. "Vyvíjalo sa to pomaly, tak nejako samo a naraz bum, strávili sme popoludnie s deťmi a mne spadla brada, ako si sadli. Všetci sme sa do neho hneď zamilovali," zverila sa s radostnou novinou.

Fanúšikov však vzápätí šokovala, keď na sociálnej sieti zdieľala svoju dobitú tvár so spuchnutými perami. "Športom ku zdraviu," pridala k fotke známy slogan, tentokrát s ironickou príchuťou. Zranenie tváre si spôsobila jazdou na longboarde. "Keby som sa trochu snažila, tak to vyzerá, že som bola na kyseline hyaluronovej pre svoje horné pery, ale nenechajte sa zmiasť. Tento nový facelift spôsobil to, že sa už nikdy nepostavím na longboard," vysvetľovala.

Instagram/AK

​Dobrú náladu a zmysel pre humor však kvôli tomu, ako vidno nestratila. Hlavným dôvodom je zaiste podpora jej nového partnera a ich láska. "Na nezaplatenie je ale jedna vec - ten, kto vás skutočne miluje vás bude milovať aj takto, a to je asi ten najkrajší pocit na tomto všetkom," potvrdila to Alžběta Kolečkářová svojim fanúšikom so šťastným úsmevom v jej odkaze. Na fotografiách, kde je spolu s novým partnerom, im ho zároveň aj ukázala. Zaiste jej lásku všetci doprajú a budú sledovať, ako bude ich príbeh pokračovať.

expres.cz/screenshot

Pre ženu

Najčítanejšie