Jasno
27°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Čo sa to stalo?! Lucku Vondráčkovú zložil jej priateľ na zem, nasledovalo škrtenie!
Zdielať na

Čo sa to stalo?! Lucku Vondráčkovú zložil jej priateľ na zem, nasledovalo škrtenie!

Archívna reportáž

Aj počas zarezávania na skúškach tanečnej súťaže a pri nakrúcaní seriálu, si nájde Lucie Vondráčková (44) čas na spoločné chvíle s jej partnerom Zdeňkom Polívkom (25). Nikdy ďaleko k rôznym žartíkom, často s dávkou čierneho humoru. Potvrdilo sa to aj v jej najnovšom videu so Zdeňkom, ktorý na nej predviedol zápasnícku techniku škrtenia. Takto sa totiž podarilo cez víkemd zvíťaziť Vémolovi nad Véghom.

​Na svojej milovanej Lucke Vondráčkovej sa rozhodol jej partner Zdeněk Polívka, ktorý pozorne sledoval víťazný zápas Karlosa Vémolu s Attilom Véghom, predviesť techniku škrtenia. On sám sa zápaseniu venuje profesionálne a snaží sa tento šport priblížiť aj Lucke. "Pokúšal som sa svojmu dievčaťu vysvetliť, čo to je arm triangle, vďaka ktorému Karlos vyhral," vysvetľoval na začiatku videa tento zanietený zápasník.

Lucia mu nato so smiechom hovorí: "Prosím ťa, ukáž to, ja už chcem ísť domov." Zdeněk neváhal a šiel na to. Položil ju na zem, urobil zopár ťahov a začal ju škrtiť. Našťastie, len akože, no hoci sa snažil všetko predvádzať čo najcitlivejšie, jeho mohutnú figúru Lucka pocítila najmä v oblasti rebier. Tam sa nechtiac kopol počas predstavenia jej kolega Jan Révai a dokonca hrozilo, že odriekne svoju účasť na pripravovanej tanečnej súťaži. To sa napokon, našťastie, nestalo, no boľavé rebrá sa pripomenuli pri "zápase" s Luckiným priateľom.

V polohe škrtenia Lucku začal prechádzať smiech, keď opäť pocítila bolesť. "A čo mám robiť, mám zničené rebro," akoby sa chcela ospravedlniť za jojkanie smerom do kamery. Zdeněk rýchlo vstal a podal jej pomocnú ruku. Jeho statná zápasnícka postava sa vynímala nad subtílnou Luckou. Je zrejmé, že nad ňou drží ochrannú ruku. Pre ich fanúšikov sú sympatickým párom, a tak privítali aj túto ich scénku s nadšením. "Prosím, viac takých videí, človek sa s vami krásne zasmeje," stálo v jednom komentári a podobných bolo mnoho.

Pre ženu

Najčítanejšie