Skoro jasno
27°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
TOTO bol pravý dôvod na radikálnu plastiku tváre? Dara to povedala otvorene!
Zdielať na

TOTO bol pravý dôvod na radikálnu plastiku tváre? Dara to povedala otvorene!

Archívna reportáž

Na tému faceliftingu speváčky Dary Rolins (51) toho zaznelo už veľa. Na svoj vzhľad si vždy veľmi potrpela, no kým sa jej vďaka cvičeniu a životospráve darilo udržať pevnú a štíhlu postavu, tvár už predsa len vykazovala známky starnutia. Ako sa sama najnovšie vyjadrila, presne to bol hlavný dôvod, prečo sa rozhodla pre radikálny zákrok.

​Pre fanúšikov Dary Rolins bol jej návrat do Prahy po niekoľkotýždňovej dovolenke šokom. Na zverejnenej fotke sa na seba totiž podľa mnohých veľmi nepodobala po absolvovaní najnáročnejšej techniky faceliftingu. Zverila sa do rúk elitnému plastickému chirurgovi v Taliansku, ten to však zverejnil bez jej súhlasu na sociálnej sieti, čo vyvolalo riadny rozruch. Daru to veľmi rozhodilo, ale ešte viac sa jej dotkli rôzne poznámky po tom, čo svoju upravenú tvár ukázala prvýkrát na Instagrame. "Čo sa Vám stalo s tvárou? Vrásky sú preč, ale Dara tiež," pýtali sa takto a aj kritickejšie jej sledovateľky.

Dara sa začala obhajovať argumentom, že to ešte nie je konečný výsledok. "Veď to je, akoby ste vytiahli bublaninu z trúby v polovici pečenia," vysvetľovala s tým, že si tvár musí ešte "sadnúť". Postupne sa začali objavovať aj pozitívne ohlasy na Darinu novú vizáž, a aj ona sa upokojila. Teraz sa však rozhodla zdôvodniť, prečo podstúpila tak riskantný krok na úpravu tváre. "V prípade, že neriešite len tvár, ale celé telo, ktoré je o 20 rokov mladšie, a vy len túžite po správnom vybalansovaní jedného s druhým, je podobná úvaha logická a v poriadku. Jeden i druhý faktor by mal ísť ruka v ruke," priznala na rovinu, že vnímala rozdiel medzi jej mladistvým telom a starnúcou tvárou.

Dara síce čas nezastaví, ale aspoň ho zamaskuje:

​Vyjadrila sa aj k poznámke Ornelly Koktovej, že vyzerá ako malý blonďavý Vietnamec, na čo jej Agáta Hanychová pritakala, že má ozaj šikmé oči. "Neviem ako vy, ale ja sa do lesa ani na tréning nemaľujem, takže ÁNO, moje nenamaľované oči sú menšie než tie namaľované. A ako niektoré z vás tak často irituje, navyše mám každé oko inak veľké. To ale odjakživa, zvykla som si. A pravé aj ľavé mám rada rovnako," odkázala dotknutá speváčka. Nakoľko tým ale opäť len nerozdúcha ďalšiu vlnu hejtov, je otázne. Možno by Dara mala radšej vydržať a ukázať svoju tvár až po tom, čo už bude na nej všetko tak, ako od faceliftu aj očakávala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pre ženu

Najčítanejšie