Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Motivuje to Daru prísť pred oltár! Otec jej dcéry sa oženil!
Zdielať na

Motivuje to Daru prísť pred oltár! Otec jej dcéry sa oženil!

Zdroj: Instagram/MH

Napriek sláve a kráse sa Dare Rolins (51) svojho času nepodarilo získať srdce Matěja Homolu (50) natoľko, aby ju požiadal o ruku. Pritom majú spolu už šestnásťročnú dcéru Lauru, ktorá u otca trávi pomerne dosť času. Dobre si vraj rozumie aj s jeho slovenskou priateľkou Andreou, s ktorou sa Matěj zoznámil pred desiatimi rokmi v jeho milovanej Indii. Najvyšší čas postaviť sa pred oltár!

​Na formality si frontman kapely Wohnout, Matěj Homola, nikdy veľmi nepotrpel. Vekom ale zrejme dospel k názoru, že by mal svoju dlhoročnú priateľku Andreu konečne požiadať o ruku a dokonca to neostalo dotiahli aj do úspešného konca. Ako prvý ich sobáš potvrdil Matějov kamarát Martin, keď im na sociálnej sieti zablahoželal: "Tak veľa šťastných kilometrov spoločným životom, manželia." Na pripojenej fotografii stáli novomanželia v netradičnom svadobnom odeve pri vyzdobenej motorke. Na tej sa aj priviezli pred improvizovaný oltár s oddávajúcim na ich záhrade pri dome.

Zakrátko zdieľal video a fotografie zo sobáša aj Homola. "K oltáru u nás na záhrade sme prišli na motorke, svadobný pochod nám odohrali kolegovia z našej kapely a nasledujúca záhradná párty bola plnotučná až do rána s veľkým počtom príbuzných a priateľov a vlastne celé to bolo skvele neformálne. Ďakujeme s manželkou všetkým za účasť, dary a priania! MH+AHB," oznámil svoju veľkú novinu. Nevesta mala čierny krátky top nad nádherne vzorovanou sukňou s výraznými farbami. Ženích bol celý v čiernom športovom outfite s teniskami a veľmi im to spolu svedčalo.

Matěj je skutočne zaujímavý človek:

Svoju čerstvú manželku Matěj predstavil slovami: "Bolo to zhruba takto - pred desiatimi rokmi som šiel v Indii do jednej kaviarne na rannú kávu a napodiv ju nerobil Ind, ale jedno dievča, ktoré tam vtedy pracovalo. Potom sme spolu prežili mnoho príbehov v rôznych častiach sveta a teraz v stredu sme sa s Andreou vzali." Dara Rolins svojho času prezradila, že je Slovenka a s Matějom tvoria skvelý pár. "Je prirodzené, že Laura trávi čas aj s nimi. Matějova partnerka je veľmi inteligentná a vtipná žena, takže ani na sekundu som nemala potrebu jej hovoriť, ako má vychovávať moje dieťa. Laura ju miluje a aj ona má veľmi rada Lauru," kvitovala výber partnerky Laurinho otca, no podľa všetkého na svadbe nebola. Ktovie, možno si aj ona povie, že keď už to spravil jej rovesník Matěj, možno by mohla predstúpiť pred oltár aj ona s Nedvědom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matěj Homola (@matejhomola)

Pre ženu

Najčítanejšie