Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Lady Gaga konečne tehotná? TIETO fotky sú neklamný dôkaz!
Zdielať na

Lady Gaga konečne tehotná? TIETO fotky sú neklamný dôkaz!

Archívna reportáž

Na rodinnom zraze v Maine počas víkendu nechýbala ani Lady Gaga (38), vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta. Vobľúbenom romantickom letovisku s golfovými ihriskami pri Atlantickom oceáne sa v sobotu vydávala jej sestra Natali. Na fotografiách ale viac ako nevesta zaujalo evidentne zaguľatené bruško speváčky. Po jej boku bol jej priateľ Michael Polansky (46), s ktorým sa dali dokopy koncom roku 2020.

​Na svadbe svojej sestry Natali nemohla chýbať ani rodinne založená Lady Gaga. Nevesta so ženíchom si na celý víkend prenajali pre rodinu a hostí hotel s výhľadom na Atlantický oceán. V piatok večer sa Lady Gaga zúčastnila privítacej večere v jednoduchých čiernych šatách, v ktorých sa jej jasne črtalo tehotenské bruško, ako vidno na fotkách US Sun. Bruško sa nedalo prehliadnuť ani na druhý deň, keď speváčka kráčala spolu s priateľom Michaelom Polanskym smerom k miestu sobášneho obradu na kopci nad oceánom.

Lady Gaga mala na sebe oblečené šaty s plisovanou sukňou v broskyňovej farbe a na rukách mala dlhé rukavice. V ruke držala kyticu zo žltých kvetov. Jej partner mal elegantný čierny oblek s kvetom v chlopni saka. Speváčka sestre pomohla s úpravou dlhého bieleho závoja predtým, ako vykročila k sobášnej ceremónii, ktorá trvala asi polhodinu. Potom sa všetci vybrali na spoločné fotenie dolu k brehu oceána a Gaga s Polanskym kráčali ruka v ruke, aby sa aj oni odfotili s novomanželmi. Na prstenníku speváčky nechýbal prsteň s obrovským diamantom.

Gaga sa jednou nohou transformovala zo speváčky na herečku:

​Len pár dní predtým sa zúčastnila speváčka premiéry filmu Gaga Chromatic Ball v LA, kde si obliekla biele šaty, ktoré boli vytvarované tak, aby jej šikovne zakrývali brucho. Na Instagrame zverejnila svoje fotografie v čiernom outfite od Alexandra McQueena, v ktorom mala tiež prekryté brucho, čo oku podaktorých jej pozorných fanúšikov neušlo, a tak sa začali šíriť fámy o jej tehotenstve. Jej priateľ Polansky je podnikateľ, filantrop a výkonný riaditeľ Parker Foundation a údajne vlastní majetok vo výške 600 miliónov dolárov. Speváčka už v máji 2020 otvorene hovorila pre InStyle o svojej túžbe byť matkou. O rok nato zdroj potvrdil, že po dokončení pár projektov sa chce usadiť a mať deti. A zdá sa, že je to už hotová vec, ani tri taniere segedínu by jej bruško až tak nenafúkli...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? ?♡????? (@_ladyfgaga)

Pre ženu

Najčítanejšie