Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Brutálna autonehoda Jana Bendiga! Auto na šrot, 5-ročné dievčatko na to doplatilo!
Zdielať na

Brutálna autonehoda Jana Bendiga! Auto na šrot, 5-ročné dievčatko na to doplatilo!

Archívna reportáž

Po troch mesiacoch od nehody auta, v ktorom sa viezol jeho brat Marsell Bendig (25), zažil podobný nepríjemný zážitok aj spevák Jan Bendig (30). V oboch prípadoch to dopadlo pre posádku auta celkom dobre, horšie to bolo so stavom samotného auta. Podľa Honzu je to jeho hodné akurát na odpis do šrotu. Za všetko mohla, ako to už často býva, riskantná jazda šoféra.

​Honza Bendig sa v stredu s jeho luxusným autom v hodnote milión českých korún počas jeho cesty na koncert ocitol v nebezpečnej situácii, keď do neho zozadu narazilo iné vozidlo. Situáciu po nehode opísal pre Expres jeho manažér a priateľ Lukáš Rejmon: "Šli sme na koncert a pri Barrandovskom moste bola klasicky zápcha, zastavili sme v kolóne, pani za nami nás predchádzala z bočného pruhu do prostredného a nevšimla si, že kolóna zastavila. Myslím, že v tej sedemdesiat až osemdesiatkilometrovej rýchlosti to do nás napálila naplno." Našťastie, vo vozidle Honzu sa nikomu nič vážne nestalo, o niečo nepríjemnejšia situácia nastala v aute vodičky.

Len päťročná dcérka nepozornej šoférky utrpela šok a sanitka ju pre istotu odviezla na vyšetrenie. "Bola to rana ako z dela. Podľa technikov je auto na odpis. Pani uznala na mieste chybu, na ceste začal vytekať aj benzín, takže prišli hasiči. Našťastie máme i druhé auto, tak nás to, čo sa týka koncertov, neobmedzí. Len to budeme mať asi dlho v hlave," dodal Rejmon. Nehodu opísal na Instagrame aj Bendig: "Vec, ktorej som sa desil v živote najviac, až som si ju asi myšlienkami privolal. Ročne strávim v aute nespočetne hodín. Vždy mám veľkú radosť, keď po koncertnom týždni dorazím domov, objímem a opusinkujem svoju psiu svorku. Včera som mal búračku, za ktorú som, našťastie, nemohol ja, ale pani šoférka, ktorá v kolóne nestihla zabrzdiť. Bola to neskutočná rana a veľký šok."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Bendig (@bendigjan)

Honzu sa zjavne nehoda veľmi dotkla a niet divu, že bude trvať, kým sa z toho spamätá. "Aj keď to z fotiek možno nevyzerá, tak je moje auto totálne na odpis. Ale čert to vezmi. Hlavné je, že sa mne i pani vodičke a jej malej dcérke okrem pár pomliaždenín nič nestalo. Posielam pozitívnu energiu a lásku všetkým mojím kolegom, ktorí za vami každý týždeň jazdia stovky kilometrov, aby vám svojou hudbou urobili úsmev na tvári a to i všetkým vodičom, ktorí vďaka svojej práci trávia väčšinu času na cestách. Keď sa vám vrátia dnes alebo zajtra domov, tak ich pevne objímte a povedzte im, že ich máte radi. Ja som šťastný, že vám tieto, hoci smutné, riadky môžem písať, pretože to mohlo dopadnúť horšie." Snáď ho už osud od nehôd ušetrí, stačilo to fiasko, ktoré vypuklo v spojitosti s útokom múkou na červenom koberci. Údajný "pakt" s páchateľom stál Jana mnoho fanúšikov.

Pre ženu

Najčítanejšie