Oblačno
15°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Madonnu omrzel jej zajačik, po rozchode sa už ukázala s ďalším mladým mužom!
Zdielať na

Madonnu omrzel jej zajačik, po rozchode sa už ukázala s ďalším mladým mužom!

Archívna reportáž

Napriek svojmu veku sa slávna speváčka Madonna (65) vášnivej lásky ešte nevzdáva. Srdce a azda aj telo ju, ako sa zdá, ťahá k o polovicu mladším mužom. Po jej údajnom rozchode s priateľom, boxeristom Joshom Popperom (30), sa už zjavne poohliada po niekom ďalšom. S jedným sa len pred pár dňami veľmi dobre zabávala na newyorskej afterparty.

​Po roku randenia Madonny s mladým boxeristom Joshom Popperom už city zrejme ochladli a pár sa vraj rozišiel. Pravda je, že sa pre Madonnine Celebration World Tour, ktoré začala vlani v októbri a ukončila ho až teraz v máji, vídavali len zriedka. Josh je ako tréner boxu a majiteľ štúdia s posilňovňou v New Yorku veľmi pracovne vyťažený. K Madonne sa pripojil počas jej turné až vlani v decembri v New Yorku, kde pri nej sedel chvíľu aj na pódiu a hodnotil výkony tanečníkov na jej hit Vogue. Madonna sa raz k nemu naklonila a obdarovala ho pred očami publika bozkom.

Josh naposledy na Instagrame zdieľal príspevok o Madonne s ich fotografiami z Portugalska ešte počas jej oslavy narodenín s poznámkou, že mu chýba. Zdroj pre Sun povedal: "Madonna nevidela Josha celé mesiace, pretože jej program bol taký hektický. Veci jednoducho zlyhali. V skutočnosti medzi nimi nie je žiadna zlá krv - stále sa majú radi. V tejto chvíli sa ale ich vzťah už nezdá reálny, veci ochladili, ale zostávajú priateľmi." Ozývali sa ale aj hlasy, že to medzi nimi bol len marketingový ťah. Ona ho chodila spočiatku podporovať na jeho zápasy, on zas ju na koncerty.

Madonna s expriateľom:

Po ukončení turné v Rio de Janeiro sa Madonna vrátila domov do New Yorku a pred pár dňami ju videli na jednej afterparty s mladým fešákom Ericom Labatom, ktorý má 37 rokov. Zviditeľnil sa v roku 2017, keď sa zúčastnil speváckej súťaže vo Francúzsku. Potom začal pôsobiť ako spevák, ale v súčasnosti sa má údajne už viac venovať práci v audiovizuálnej oblasti. Ak bude mať ich flirtovanie pokračovanie a prerastie do vzťahu, iste bude o ňom počuť viac. Jeho vek je však na Madonnu pomerne vysoký, pred tridsaťročným Joshom Popperom totiž chodila s tanečníkom Ahlamalikom Williamsom, ktorý má iba 28 rokov, a tak sa zdalo, že podobne ako Leonardo diCaprio, aj Madonna má istý vekový strop pre svojich milencov...

Údajný nový Madonnin objav:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eric Honoré LABAT (@ericlabat_ad)

Najčítanejšie