Zatiahnuté
13°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Hviezdna Adele to povedala otvorene! Túži po druhom dieťati, už aj vie KEDY!
Zdielať na

Hviezdna Adele to povedala otvorene! Túži po druhom dieťati, už aj vie KEDY!

Archívna reportáž

Adele nechala fanúšikov čakať poriadne dlho na nový album

Pre svetoznámu britskú speváčku Adele (36) je už nejaký čas horúcou témou jej materstvo. Rada by svoju rodinu rozšírila o ďalšieho potomka, a ako priznala najradšej by prijala dcéru. Už vlani, počas jej rezidenčného vystúpenia Weekends With Adele v Las Vegas priznala, že spolu s partnerom Richom Paulom (42) už dokonca pre ich budúceho spoločného potomka vyberajú meno. Cez víkend to opäť potvrdila počas jej rezidenčného vystúpenia v Las Vegas.

​Zdá sa, že speváčka Adele našla konečne muža podľa jej predstáv v osobe športového agenta Richa Paula. Ten je už trojnásobným otcom, aj keď sa so žiadnou matkou jeho detí nikdy neoženil. Po tom, čo ho Adele vlani počas jej koncertu v Las Vegas nazvala manželom, sa začalo hneď špekulovať, či sa tajne nevzali. Oficiálne to ale ani jeden z nich zatiaľ nepotvrdil. Počas vystúpenia na CBS Mornings v októbri 2023 odpovedal Paul vyhýbavo: "Môžete vnímať, čo chcete, nie som typ človeka, ktorý dáva osobný život na verejnosť. Nie je to pre médiá."

Adele pokračuje v jej rezidenčných vystúpeniach v Las Vegas aj tento rok a počas tohto víkendu zachytil jej fanúšik na video zásadné vyjadrenie. "Keď skončím so všetkými svojimi povinnosťami a všetkými mojimi vystúpeniami, chcem mať dieťa. A chcem mať dievča, pretože už mám chlapca," počuť vo videu plány tejto superstar. "Mám pocit, že by to mohla byť osoba, ktorú budem milovať najviac na svete a pravdepodobne ju budem aj najviac na svete nenávidieť. Vždy ma dá pekne do pozoru, však?" poznamenala s humorom jej vlastným.

Adele je fenomén, po dlhej rezidencii v Las Vegas už koncertuje konečne aj v Európe:

​Dokonca si už aj predstavuje, že to bude jedinečná osobnosť. "So mnou ako jej matkou a Richom ako jej otcom bude moja dcéra panovačnou malou kráľovnou, však?" položila vtipnú otázku a je jasné, že sa na to, že bude mamou vysnenej dcérky, veľmi teší. Rich Paul sa pred časom tiež otvorene vyjadril k myšlienke rozšírenia svojej rodiny. Je už inde ako kedysi a k rodičovstvu by aj pristúpil inak. "Keď som ako mladý otec začal podnikať, bolo to dosť ťažké. Ale teraz ako starší otec sa teším, že budem iný otec, trpezlivejší otec," zamýšľal sa a neostáva nič iné, ako držať tomuto páru, aby sa jeho sny splnili.

Najčítanejšie