Polojasno
18°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
S rakovinou bojujúca Slováčková minula státisíce za TOTO! Ostane to tu až do smrti a ďalej...
Zdielať na

S rakovinou bojujúca Slováčková minula státisíce za TOTO! Ostane to tu až do smrti a ďalej...

Zdroj: instagram/AJS

Na tento rok si dala Anička Slováčková (28) desať predsavzatí, ktoré zverejnila aj na svojom instagramovom profile. Jedným z nich je aj nasporenie na dovolenku v New Yorku na konci roka. Teraz sa ale zverila, že namiesto dovolenky dala statisíce korún na niečo, čo pretrvá "navždy". Snáď jej napriek tomu napokon vyjde aj na ten New York.

​Napriek trpkému boju s rakovinou sa snaží Anička Slováčková žiť svoj život naplno. Nezriekla sa koncertov a vystúpení, ani svojho účinkovania v divadle. Najnovšie sa na svojom instagramovom profile pochválila, že nakrútila nový videoklip. Na priložených fotografiách vyzerá v dlhých šatách s kapucňou zo zlatistej lesklej látky a perfektne nalíčená skutočne výborne - ani vlasy jej ako koruna krásy nechýbajú. Fotky si môžete pozrieť TU.

"Som tam taká bohyňa leta. Takže sme volili všetko v zlatej, ešte budem mať také biele šaty. Chceli sme, aby to bolo esteticky krásne, na pohľad príjemné a niečím iné. A v klipe nebudem len ja, ale celá moja kapela," zverila sa pre Super.cz. Na jednej z fotiek vidieť aj časť členov jej kapely a na inej je zas návrhár jej nevšedného modelu, Dominik Navrátil. "Síce som sa zaprisahala, že už nič nakrúcať nebudem a budem šetriť, trebárs na dovolenku. Ale táto pesnička si to zaslúži," vyznala sa Slováčková, prečo "obetovala" našetrené státisíce českých korún na klip.

Zatiaľ posledný klip nakrútila už pred 8 mesiacmi, nový ešte nie je vonku:

O pesničke sa vyjadrila: "Je taká radostná, o lete, láske, milovaní a užívaní si života." Kapela ju vraj počula len krátko pred nahrávaním a pozitívne zarezonovala. "Povedali sme si, že si urobíme radosť a nakrútime ešte jeden klip. Toto je fakt za dosť veľa peňazí, v rádoch statisícoch. Platí sa štúdio, máme stylistu, maskérku, scénografku. I technika stojí kopu. Chcela som, aby to bolo waw. A je to niečo, čo tu bude nadosmrti a ešte ďalej. Umelecký počin nikdy nezmizne, zatiaľ čo z dovolenky zostanú len spomienky," zdôvodňovala Anička svoju voľbu a azda sa dá medzi riadkami tušiť, že si viac ako inokedy uvedomuje pominuteľnosť. Snáď ju čaká ešte mnoho ďalších pesničiek a klipov, a aj ten výlet do New Yorku.

Najčítanejšie