Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Pád medzi ľudí neostal bez následkov! Líder českej kapely skočil z pódia, dopadlo to veľmi zle!
Zdielať na

Pád medzi ľudí neostal bez následkov! Líder českej kapely skočil z pódia, dopadlo to veľmi zle!

Zdroj: Instagram/KR

Aj obyčajné koncertné pódium môže byť pre spevákov nebezpečné, pokiaľ nie sú dostatočne opatrní. Vie o tom svoje aj spevák Marek Stracený (39), keď si pred tromi rokmi v žiare reflektorov nevšimol, že je blízko kraja a spadol medzi divákov. Bol síce otrasený, ale koncert dokončil. Frontman skupiny Rybičky 48 Kuba Ryba (39) sa pre zmenu rozhodol skočiť z pódia medzi divákov na pardubickom Majálese dobrovoľne. Skončil ale s nepekným úrazom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kuba Ryba (@kubaryba)

Na tohtoročné prvé vystúpenie nebude spevák a frontman skupiny Rybičky 48 Kuba Ryba spomínať s radosťou. Na
pardubickom Majálese to počas vystúpenia dával naplno a v jeden moment sa z frajeriny rozhodol skočiť z pódia medzi divákov. Potom sa tam síce ešte po krátkom ošetrení zdravotníkov vrátil, aby koncert dospieval, ale musel pri tom stáť na jednej nohe. Po koncerte sa vybral na pohotovosť, kde zistili, že má natrhnuté väzy a výron v členku. Tri týždne by mal mať nohu v pokoji.

​​Svojím sledovateľom na facebooku všetko neskôr s dávkou sebairónie opísal. "Včera som si na prvom tohtoročnom koncerte skočil do ľudí. Bohužiaľ som si nevšimol druhý plot a plnou váhou stokilového vikinga som si prisadol členok. Ospravedlňujem sa dáme (Verča) za nasledujúci slaďák v dave. Myslím, že s takým Quasimodom ešte netancovala. Posledných 12 piesní som to učaptal, ale to viete…s jednou nohou out tam neurobíte toľko šou, ako by ste chceli," glosoval svoj trpký zážitok z koncertu.

Vypočujte si jeden z veľkých hitov kapely:

Na pohotovosti zistili, že ide o vážnejší úraz. "Ja som poznal do tej doby len jediný výron a ten je teda o dosť príjemnejší, to vám poviem. Veľmi ďakujem pánu doktorovi a sestričke za pekné a milé ošetrenie. Furt mi pchali francúzske barle, ale ja som ich nechcel. Nebolelo to tak strašné, aby som na to aspoň trošku nemohol stúpnuť. No dnes sa to cez noc nejako rozležalo a už na to nemôžem vôbec šliapnuť," vysvetľoval Kuba Ryba neblahý vývoj. Do konca mája má ešte so skupinou pár koncertov, no tie nechce zrušiť. "Koncerty odohrám. S barlami alebo v sede. A uvidíme, ako to dopadne, " odkázal s tým, že o čo menej môže hýbať telom, o to viac bude hrať očami. Nuž, drsný rocker sa prosto nezaprie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kuba Ryba (@kubaryba)

Pre ženu

Najčítanejšie