Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Líder známej českej kapely mal vážnu dopravnú nehodu! Je vo vážnom stave!
Zdielať na

Líder známej českej kapely mal vážnu dopravnú nehodu! Je vo vážnom stave!

Začiatok tohto týždňa nezačal pre Tomáša Hájíčka (57), frontmana, hudobníka a speváka obľúbenej českej skupiny Krucipüsk, vôbec dobre. V pondelok mal vážnu nehodu na motorke a vážny je aj jeho zdravotný stav. Ostatní členovia skupiny sa vzhľadom na situáciu rozhodli, že do konca mája rušia všetky svoje vystúpenia a potom sa má rozhodnúť, ako to bude ďalej.

​Smutnú správa o nehode Tomáša Hájíčka zo skupiny Krucipüsk si mohli jeho fanúšikovia prečítať na facebookovej stránke tohto zoskupenia v utorok. "Máme pre vás bohužiaľ veľmi zlú správu. Včera v dopoludňajších hodinách mal Tomáš veľmi vážnu dopravnú nehodu na motorke, odkiaľ ho previezli vrtuľníkom do pražskej nemocnice, kde podstúpil niekoľkohodinovú operáciu," stálo v oznámení o tragickej udalosti frontmana, speváka a hráča na basu, bicie aj gitaru skupiny Krucipüsk.

Jeho kolegovia k tomu uviedli: "Pretože nad nim stoja všetci svätí i pekelní, tak nehodu prežil, ale stále je vo vážnom stave… Zatiaľ sme teda pochopiteľne nútení zrušiť naše všetky vystúpenia na všetkých akciách do konca mája a podľa vážnosti Tomášovho stavu a priebehu rekonvalescencie budeme vidieť čo a ako ďalej... Ospravedlňujeme sa tak všetkým fans a usporiadateľom, ktorým sme týmto spôsobili potiaže." Tak skoro sa na pódiá zrejme skupina nevráti., teraz sa všetci sústredia na pomoc Tomášovi, aby sa zo zranení dostal a mohol sa vrátiť na pódiá a vyzvali aj jeho priaznivcov, aby mu držali palce.

Vypočujte si jeden z najväčších hitov kapely:

Iba štyri dni pred nehodou vystupovala skupina v Kladne, na ďalšie si budú musieť fanúšikovia počkať. Svoju solidartu vyjadrili mnohí v komentároch, vrátane kolegov z kapiel Arakain, Sto zvířať, Wohnout a mnohých ďalších. Zrejme skalný fanúšik napísal: "Keď som bol prvýkrát na koncerte Krucipüsku v Herálci u Žďáru, cca 17 - 18 rokov naspäť, s hubou dokorán a totálne ohromený som čumel ako z Tomáša priam tryskala brutálne pozitívna energia, ktorú posielal pod pódium... je na čase ju mu poslať späť.. drž sa kámo." Tak snáď sa to aj s obrovskou podporou fanúšikov a priateľov podarí.

Najčítanejšie