Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Obliekla si obrí prezervatív?! Kanyeho manželka opäť šokovala, neskryla už NIČ!
Zdielať na

Obliekla si obrí prezervatív?! Kanyeho manželka opäť šokovala, neskryla už NIČ!

Archívna reportáž

Kanye si svojimi vyjadreniami a správaním spôsobil mnohé problémy

Odkedy sa manželia Kanye West (46) a Bianca Censori (29) objavujú na verejnosti spolu, neustále šokujú. Bianca si totiž oblieka outfity, ktoré ponechávajú len málo priestoru na predstavivosť. Ich provokatívne prechádzky vlani v lete v Taliansku dokonca niektorých miestnych obyvateľov pohoršili natoľko, až žiadali úrady, aby dvojicu poslali domov, inak povedané - vyhostili. Žijú v LA, kde sa spravájú rovnako - týždeň čo týždeň provokujú outfitmi, pričom Bianca neskrýva už nič.

​​Kreativitu predvádza Kanye West, prezývaný aj YE, nielen ako raper, ale aj ako podnikateľ. V roku 2015 uviedol na trh značku oblečenia a topánok Yeezy a hneď vyvolal vlnu pozornosti v módnom priemysle. Dizajnová architektka tejto značky, Bianca Censori, nastúpila do svojej funkcie v roku 2020. O dva roky neskôr povedala, že "jej vášeň spočíva vo výrobe, konceptualizácii budúcnosti zastavaného priestoru a skúmaní mostov medzi fyzickým a meta." Ako to vyzerá v praxi, predvádza aj priamo na sebe odvážnymi outfitmi. Mnohí si ale myslia, že je za tým YE.

​​Po dizajnových výstrelkoch vlani v Taliansku sa raper s Biancou takto predvádzajú aj naďalej, ale v čoraz bizarnejšom prevedení. Napríklad vo februári sa vybrali do ulíc LA v prudkom daždi a zatiaľ čo bol YE oblečený v niekoľkých vrstvách ako vo vreci a tvár mu zakrývala maska, Bianca na sebe okrem priehľadného pršiplášťa nemala nič. Ich fanúšikovia boli šokovaní, zdieľali veľké obavy o Biancu a znepokojení začali byť aj jej rodičia. Na zakrytie háklivých častí tela Bianca doteraz zväčša používala ruky, kabelku či mobil.

Veľký škandál spôsobila aj v priehľadnom pršiplášti, zatiaľ čo Kanye bol ako vo vreci:

Keď sa však najnovšie objavila cez víkend s Kanyem v reštaurácii v LA v celkom priehľadných šatách z tenkého latexu bez spodnej bielizne, tentokrát neprekrývala nič. Niektorým šaty dokonca pripomínali prezervatív, fotky si môžete pozrieť TU. Verí sa, že za jej odvážnym výberom outfitov stojí Kanye, ktorý má mať nad ňou kontrolu. Expertka na reč tela Judi James pre The Mirror povedala, že raper možno využíva Biancu, ktorá "tlačí na pílu" odvážnymi outfitmi, aby exmanželke Kim Kardashian dokázal, že "našiel jej rovnako krásnu verziu, ktorá je ním pobláznená a poddajne sa oblieka a správa tak, ako on chce a pritom vyzerá šťastne". Ostáva veriť, že je skutočne šťastná, jej neutrálny výraz toho veľa neprezrádza.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Girl Post naija? (@girlpostnaija)

Najčítanejšie