Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Bojuje s rakovinou, no už má aj veľké plány! Slováčková je odhodlaná požiadať priateľa o ruku!
Zdielať na

Bojuje s rakovinou, no už má aj veľké plány! Slováčková je odhodlaná požiadať priateľa o ruku!

Zdroj: Instagram/AS

V ťažkých chvíľach Aničke Slováčkovej (28) veľmi pomáha láska. Pár mesiacov pred správou, že sa jej vrátila rakovina, sa dala dokopy s istým hudobníkom, ktorého identitu ale stále tají. Dokonca sa k nej nasťahoval a je pre ňu aj v jej boji s chorobou veľkou oporou. Anička sa ani počas liečby nevzdala koncertovania, ani iných spoločenských aktivít. Vlani na konci roka si dala mnohé predsavzatia do tohto roku. Teraz prezradila, že plánuje aj svoju svadbu.

​Ako sa ukázalo, Anička Slováčková na život nerezignovala ani potom, čo jej vlani koncom augusta oznámili, že sa jej vrátila rakovina. Opäť sa hrdinsky pustila do boja s chorobou, ba na tento rok si dala ďalšie ciele a záväzky, ktoré chce dosiahnuť. Je ich presne desať a ani jeden nie je nesplniteľný. Od čítania kníh, cvičenia na posilnenie tela, cez zvýšenie počtu aktivít v prírode, ale aj kontaktov s kamarátmi či neznámymi ľuďmi, až po nasporenie si na vysnívanú dovolenku. Teraz však odhalila svoje ďalšie dva sny.

Jeden z nich je jej koncert, ten druhý sa týka vstupu do manželstva. "Ja o svadbe uvažujem, ale je otázka, či o nej uvažuje aj môj partner," priznala pre Blesk a má jasný plán, ako sa svadby dočkať stoj čo stoj, hoci aj netradične. "Už som mu povedala, že keď ma nepožiada o ruku, požiadam ho ja. Tento rok je prestupný, takže by to dievčatá tiež mohli urobiť," zverila sa položartom. "Myslím, že na programe dňa to teraz úplne nie je. Máme veľa iných vecí, ktoré musíme riešiť a dať dokopy, než sa vrhneme na svadbu," uznala ale racionálne.

Pozrite si jeden z Aničkiných najnovších klipov:

Svadbu by doprial svoje druhej dcére aj jej otec, saxofonista Felix Slováček (80). Tej prvej, René Slováčkovej z prvého manželstva, ju vystrojil minulý rok. "Určite by som bol rád, snažil by som sa, aby bola svadba krásna, ale samozrejme by som sa prispôsobil tomu, čo by chcela Anička," zveril sa hudobník pre ŽivotvČesku.cz. Pre Aničku sa snaží spraviť všetko, čo sa len dá, aby jej uľahčil život počas jej liečby rakoviny pľúc. A zdá sa, že výsledky liečby sú zatiaľ uspokojivé.

Toto je maximum, ako Anička svojho priateľa zatiaľ ukázala:

Najčítanejšie