Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zásnuby po 25 rokoch?! Česká speváčka sa dočkala poriadne zvláštneho snubného prsteňa!
Zdielať na

Zásnuby po 25 rokoch?! Česká speváčka sa dočkala poriadne zvláštneho snubného prsteňa!

Zdroj: Instagram/AK

Ani nie rok pred šesťdesiatkou sa speváčka Anna K. (59) podľa všetkého konečne dočkala žiadosti o ruku. Požiadal ju jej dlhoročný partner Tomáš Vartecký (53). Je skvelým gitaristom a s Annou si preto rozumejú aj po hudobnej stránke. Ich vyše dvadsaťpäťročný vzťah je založený na obojstrannom porozumení a obaja berú všetko s nadhľadom. Až sa človek pýta, na čo tak dlho čakali.

​Speváčke Anne K. rozhodne nechýba zmysel pre humor, čo potvrdila aj počas jej rozhovoru v show 7 pádů Honzy Dědka. Svojským spôsobom priznala novinku, že sa zasnúbila s partnerom Tomášom Varteckým. "Áno, dostala som nejaké prstene. Strunu od gitary, ktorú zmotal. A tiež som dostala podložku od pántov od dverí. Prišla som totiž v nejakých šatách, a ja šaty veľmi nenosím, on pokľakol a povedal mi, že by som si ho v týchto šatách mohla vziať. Povedala som, že nemá prsteň, tak vysadil dvere a dal mi tú podložku, tak to som chvíľku nosila," prezradila so smiechom poriadne "punkerské" pozadie tohto inak romantického aktu.

Hneď však dodala, že tým to neskončilo a jej snúbenec jej kúpil aj poriadny prsteň na známej pražskej adrese u svetoznámeho klenotníka. Moderátor Honza Dědek so smiechom poznamenal: "Predstavujem si toho dredatého chlapca u Cartiera." Napriek tomu, že po toľkých spoločných rokoch už asi ani nemuseli svoj vzťah formalizovať, zdá sa, že Anna sa teší. "Ja sa asi vydám. Povedala som si, že keď to nestihnem do šesťdesiatky, tak už na to kašlem. Ale keď prídem domov, tak mu poviem, že si povedal, že sa mám vydať," s úsmevom sa obrátila na moderátora, ktorý sa tak stáva trochu spoluzodpovedným za tento veľký krok.

Tomáš Vartecký s Annou K. už roky hrá a skladá pre ňu piesne. "My sa vzájomne podporujeme, dosť sa vzájomne aj kritizujeme, tiež sa dosť hádame a taktiež sa veľmi milujeme, takže je to tak, ako to má byť," vyjadrila sa speváčka o jej vzťahu s Tomášom vlani pre iDnes.cz. Tomáš tiež stál po Anninom boku, keď bojovala dvakrát s rakovinou. Síce sa vyliečila, no pre chorobu nemohla mať deti, ani to však nebolo v ich vzťahu napokon fatálne. Tak snáď je už načase, aby svoju dlhoročnú lásku spečatili sobášom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA K. (@annak_official)

Zdielať na

Najčítanejšie