Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Darina dcéra oslávila 16 rokov, TOTO vyznanie od mamy dojalo všetkých! A fotky ešte viac!
Zdielať na

Darina dcéra oslávila 16 rokov, TOTO vyznanie od mamy dojalo všetkých! A fotky ešte viac!

Archívna reportáž

Spevácku kariéru započala Dara Rolins (51) už v tínedžerskom veku a stále žiari, ale ďalší zmysel života našla aj v tom, že priviedla presne pred šestnástimi rokmi na svet svoju jedinú dcéru Lauru Homolovú. Laura zatiaľ študuje a nejde v maminých stopách, čo sa týka spevu, skôr sa inšpiruje jej zmyslom pre módu a komunikáciou na sociálnych sieťach.

​Ako každá správna mama, aj Dara Rolins chce pre svoju dcéru len to najlepšie. Keďže v jej veku už okúsila pocit slávy, chce to dopriať aj jej. Zaspievala si s ňou na jej ostatných koncertoch, vlani ju predviedla na červenom koberci na filmovom festivale vo Varoch, a už nejaký čas ju podporuje aj v túžbe stať sa modelkou. Popularitu si už ale Laura získala aj sama na sociálnych sieťach, kde sa objavila už aj v poriadne odvážnom outfite, na jej vek azda až príliš. Zrejme vie ako na to, aby zaujala a od mamy sa čoraz viac osamostatňuje.

Pre Daru je Lola, ako ju volá, stále jej malým dievčatkom, ale uvedomuje si, že chce ísť svojou vlastnou cestou. "Aj keď je stále moja a máme ten najkrajší vzťah, aký som si mohla priať, rastie, dospieva a tá potreba mať ma nablízku celkom prirodzene stráca na intenzite. Myslela som si, že sa s tým postupne naučím žiť, ale na niektoré veci sa zvyká ťažko. Aj keď mi z toho býva občas smutno, moja láska k nej ma robí tou najšťastnejšou pod slnkom. Loli, som pyšná, že si moja, že si NAŠA, že si presne taká, akú som si ťa vysnila," vyznala sa Dara k šestnástinám svojej dcéry a popriala jej všetko najlepšie.

Nádherná kompilácia fotiek Darinej dcérky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

V príspevku k Lauriným narodeninám si speváčka zaspomínala na na zmenu, ktorá nastala jej narodením. "Dnes podvečer som pred šestnástimi rokmi priviedla na svet Lolu. Malý zázrak. Resp. veľký! Povedala by som, že jeden z najväčších. A od tej chvíle už nikdy nič nebolo ako predtým. Môj život sa vďaka nej začal uberať cestou, na ktorej mi robí už roky tu najlepšiu spoločnosť. A aj keď jej stále dokola spievam: Lola, ďaleko mi neuleť, mám pocit, že sa mi každý rok tak trochu vzďaľuje," otvorila sa Rolins pre svojich fanúšikov na jej instagramovom profile a zožala nielen kopu srdiečok, ale aj chápavých a podporných komentárov. Zdá sa, že Dara mala skutočne šťastie, jej dcéra sa zdá byť vzorná, netrieska ňou puberta a ide si za svojím cieľom. Len tak ďalej!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie