Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Už to preháňa s plastikami..? Ľudia si uťahujú z hviezdnej speváčky, že sa o chvíľu rozpadne!
Zdielať na

Už to preháňa s plastikami..? Ľudia si uťahujú z hviezdnej speváčky, že sa o chvíľu rozpadne!

Archívne video

Nicole bola aj v porote talentovej súťaže X Factor

Na prvý pohľad dokonalá kráska a všestranná umelkyňa Nicole Scherzinger (45), ktorá sa preslávila najmä ako členka skupiny The Pussycat Dolls, v posledných rokoch nedbá využiť služby plastickej chirurgie, zdá sa. No je zároveň zjavné aj to, že už asi stratila mieru. Mnohým sa zdá, že to s úpravami tváre prehnala a už sa na seba takmer nepodobá.

​Výrazná postava v šoubiznise, Nicole Scherzinger, zjavom nezaprie svojich predkov s filipínskymi, havajskými a dokonca aj ruskými koreňmi. Podľa plastického chirurga Garyho Motykiea pôvodný nos Nicole Scherzinger s typicky ázijskými črtami, ako je širší mostík a okrúhla špička so širokými nozdrami, získal chirurgickým zásahom užší vzhľad stenšením jeho špičky a zmenšením nozdier. Mala prejsť aj laterálnym liftingom obočia, aby sa jej zdvihlo na dosiahnutie mladistvejšieho vzhľadu a vytvorenie tzv. mačacích očí.

Niektorí pozorovatelia sa domnievajú, že si dala vyplniť aj pery, pravidelne podstupuje botox a podozrievajú ju aj z úprav líc, nehovoriac o plastike pŕs, čo ale Nicole vytrvalo popiera. Jej fanúšikovia, ktorí na ňu nedávno čakali po premiére nového spracovania muzikálu Sunset Boulevard, kde stvárnila hlavnú rolu Normy Desmond, pred divadlom Savoy na West Ende, ju vraj takmer nespoznali.

Pripomeňte si jeden z hitov Nicole:

V komentároch na sociálnych sieťach sa objavili názory ako: "Tá vyplnená tvár a klaunovské obočie vyzerajú desivo," či "Už má príliš mnoho operácií, kedysi bývala prirodzene pekná," a niekto ironicky varoval: "Radšej by sa mala starať o všetok ten plast, ktorý sa jej začne rozpadať." Samozrejme, skalní fanúšikovia Nicole jej vyjadrili obdiv a mnohí mjuži prejavili túžbu stretnúť sa s ňou osobne. Majú ale smolu, expriateľka Lewisa Hamiltona tvorí harmonický pár s hráčom rugby Thomom Evansom, ktorý po troch rokoch randenia požiadal Scherzinger o ruku. Žiaľ, nedarí sa im počať a zdá sa, že táto kapitola bude pomaly pre speváčku uzavretá.

Najčítanejšie