Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Po uši zamilovaná česká moderátorka! Nádherné vyznanie jej frajerke, hviezdnej speváčke!
Zdielať na

Po uši zamilovaná česká moderátorka! Nádherné vyznanie jej frajerke, hviezdnej speváčke!

Zdroj: Instagram/IM

Aj keď sa televízna moderátorka a česká Miss 2018 Iveta Maurerová (25) spoznala s americkou speváčkou LP, teda Laurou Pergolizzi (42), už vlani v máji a zakrátko sa dali dokopy, svoj vzťah potvrdili až v decembri. Iveta dovtedy chodila len s mužmi, ale nemá na nich dobré spomienky. Hovorí dokonca o domácom násilí, ktoré zakúsila. Speváčka LP sa vyhlasuje za rodovo neutrálnu.

​Rodovo neutrálna speváčka Laura Pergolizzi s chlapčenským vzhľadom mávala vzťahy aj s mužmi, ale ako priznala, preferuje "sladké, krásne a vtipné ženy". Za takú zrejme považuje aj Ivetu Maurerovú, s ktorou sa stretla vlani v máji v rannom televíznom vysielaní, kde spolu viedli rozhovor. Hneď sa dohodli na ďalšej spolupráci a zakrátko zahoreli láskou. LP obsadila Ivetu do jej videoklipu k piesni Dayglow, ktorý sa nakrúcal počas letného pochodu Prague Pride. Speváčka v tom čase potvrdila rozchod s krásnou mexickou herečkou Julietou Grajales po ich trojročnom vzťahu.

LP žije v LA, ale kúpila si už aj byt v Prahe. V decembri spolu dvojica strávila takmer mesiac, Maurerová priletela za svojou priateľkou do LA a užívali si vianočnú atmosféru. Minulý mesiac si na Valentína poslali kytice a osobne sa stretli počas koncertu LP 1. marca v Prahe. V pondelok mala Laura narodeniny a Iveta sa jej vyznala: "Je to ako včera, čo som ťa prvýkrát poznala, ale zdá sa mi, ako by sme sa poznali večnosť." Nazvala LP svojím "vzorom" a "usmievavou, pozitívnou, láskyplnou, rozžiarenou, plnou života a energie a nekončiacej lásky".

Pripomeňte si najväčší hit speváčky:

K narodeninám jej "z celého srdca" popriala, nech je taká "stále a navždy!" Svoj list zakončila romanticky krásnym vyznaním: "Nikdy som nikoho nemilovala viac ako teba a ďakujem ti, že som vďaka tebe našla úžasný pocit ísť svetom s niekým milujúcim vedľa seba. Milujem ťa najviac na svete! Tvoja Iveta." Podľa jej slov nemajú rodičia s tým, že má pomer so ženou, problém. "Naši ma prvýkrát v živote vidia šťastnú. Oni sú šťastní, že ja som šťastná, to je pre nich najdôležitejšie," tvrdila v talkshow Na kafeečko. LP je momentálne na turné, ale spolu sú každodenne v kontakte a podľa vyznaní im láska len tak kvitne!

Najčítanejšie