Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jandová oslavuje päťdesiatku, jej recept na pleť bez vrások asi nechce napodobiť nikto!
Zdielať na

Jandová oslavuje päťdesiatku, jej recept na pleť bez vrások asi nechce napodobiť nikto!

Archívna reportáž

Sympatická speváčka Marta Jandová, dcéra frontmana kapely Olympic Petra Jandu (81), presne o mesiac oslávi polstoročnicu. Na svoj vek ale pôsobí stále sviežo a mladistvo. Na tvári jej takmer nevidno vrásky, ale ona na to reaguje žartom, hoci jej návod iste nepoteší žiadnu ženu. Ba dokonca tvrdí, že ani s jej kondíciou to nie je práve najlepšie a musí na tom pred svojím narodeninovým koncertom riadne zamakať. Pred časom sa totiž podrobila operácii nohy.

​Dlhé roky slávila Marta Jandová úspechy ako speváčka skupiny Die Happy v Nemecku. Aj keď tam bola vydatá, až po jej rozvode a návrate do Česka našla konečne partnera, s ktorým si založila rodinu. Narodila sa im dcérka, ktorá má už desať rokov a je pre ňu zmyslom života. Nezanedbáva však ani svoju kariéru. Jej fanúšikov iste poteší, že k svojej päťdesiatke pripravuje veľký koncert. Pre super.cz bilancovala: "Keď sa ma na to niekto spýta, najprv poviem, že je to hrozné. Ale hrozné to vlastne vôbec nie je. Život ide ďalej, nič s tým neurobíme a čas nezastavíme. V živote mi zatiaľ nič neutieklo, všetko som si užila na sto päťdesiat percent."

Uznala ale, že plynutie času už cíti. "Áno, starnem, je to horšie, telo je unavenejšie, ale to moje nemá šancu si odpočinúť, pretože som stále v behu. Ale už pár mesiacov sa ma drží pukanie v kolenách... A keď sa pozriem do zrkadla, tak vidím, že gravitácia začína fungovať. Keď sa práve neusmievam, vyzerá to, ako by som sa mračila, aj keď len premýšľam. Ten rozdiel oproti fotkám spred desiatich rokov je vidieť. Ale mám manžela, ktorý mi hovorí, že som čím ďalej krajšia," zverila sa sympatická Marta s jej životným šťastím.

Marta sa narodila slávnemu otcovi a to ovplyvnilo celý jej život:

​Zdá sa, že je ozaj dieťa šťasteny, ale iste sa jej darí aj preto, že má zmysel pre humor. Dokazuje to aj "dobrou radou" pre ženy, ako dosiahla, že sa z jej tváre vytratili vrásky. "Už niekoľko žien ma oslovilo, že mám takú spevnenú pleť, a chceli vedieť, čo používam. Ale bola som na operácii, kde mi vyberali skrutky z nohy, a pribrala som asi tri kilá, pretože som sa nemohla toľko hýbať. A tá moja tvár u mňa ide ako prvá," vysvetľovala so smiechom, ale ženy tento recept iste nepotešil. Chystá sa zapracovať na kondícii a tie tri kilá, ktoré vraj pribrala, dá iste dolu, akurát, že sa potom vrátia pre zmenu vrásky...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Frekvence 1 ? (@frekvence1)

Najčítanejšie