Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
S rakovinou bojujúca Slováčková sa odmlčala! Teraz pribudlo smutné vysvetlenie a ospravedlnenie!
Zdielať na

S rakovinou bojujúca Slováčková sa odmlčala! Teraz pribudlo smutné vysvetlenie a ospravedlnenie!

Zdroj: instagram/AJS

Nepochybne musí Anička Slováčková (28) prežívať neľahké chvíle počas jej liečby rakoviny pľúc. Začala sa s tým zverovať už od októbra, na druhý deň po svojom koncerte, keď sa zverila, že rakovina vstúpila do jej života už po druhýkrát. Mnohí obdivovali jej silu v opätovnom boji so zákerným nepriateľom, keď sa dokonca rozhodla neprerušiť ani koncertovanie. Posledné obdobie však zrazu prestala zdieľať na Instagrame príspevky súvisiace s jej chorobou, čo znepokojilo jej fanúšikov. Teraz priznala, prečo sa odmlčala.

​Veľmi smutný bol pohľad na fotografie, ktoré zdieľala Anička Slováčková krátko potom, čo sa vyčerpaná vrátila domov po chemoterapii. O to väčšiu empatiu jej prejavujú nielen blízki, priatelia a koelgovia, ale aj jej sledovatelia na Instagrame. Povzbudzujú ju, prajú jej skoré vyliečenie, najväčšou oporou sú však pre ňu rodičia a brat, sučka Jindřiška a jej priateľ, ktorý sa k nej nasťahoval.

Zrejme je na Aničku toho, čo sa deje s ňou aj okolo nej, už priveľa a stiahla sa načas do súkromia aj zo sociálnej sieti. No predsa, aby nedala priestor pre vznik klebiet, napísala: "Trošku vás tu v poslednej dobe zanedbávam, ospravedlňujem sa. Pravdou je, že som z toho internetového sveta nejaká mrzutá a dosť zámerne sa mu vyhýbam." A je to aj pochopiteľné, no Anička vysvetlila aj konkrétne, čo ju trápi. "Všetci v mojej 'blízkosti' riešia môj stav a pomaly ho poznajú lepšie, ako ja sama, a všetci k nemu stále majú evidentne čo povedať. Hlavne tí, s ktorými sa vidím raz za uhorský rok," posťažovala sa, čo je jej nepríjemné, keď majú všetci pocit, že toho vedia ešte viac ako ona.

Anička a jej pieseň z najnovšieho albumu:

Upozornila aj, že nie je celkom spokojná s tým, kam sa veci uberajú. "Potrebujem si dať sama od seba na internete pauzu. A verím, že vás to tiež nemôže baviť furt čítať tie trápne titulky, alebo skôr clickbaity. Úplne sa mi z toho vytráca tá najdôležitejšia správa, ktorú moje zdieľanie s vami vlastne má, a to - nepodceňuj prevenciu a venuj svojmu zdraviu aspoň jedno popoludnie/dopoludnie/ráno," odkázala svojim sledovateľom a je úplne pochopiteľné, že to tak vníma. Jej boj je príliš vážny, aby neustále míňala energiu na vyvracanie klebiet. Snáď to pochopia aj jej sledovatelia a doprajú Aničke pokoj.

Najčítanejšie