Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kríza po 10 rokoch a dvoch deťoch? Schudnutá Farna prišla do spoločnosti opäť bez manžela!
Zdielať na

Kríza po 10 rokoch a dvoch deťoch? Schudnutá Farna prišla do spoločnosti opäť bez manžela!

Archívne video

Ewa svojho muža miluje a žiadna kríza zrejme nehrozí

Hoci speváčka Ewa Farna (30) tvorí už roky pár s hudobníkom Martinom Chobotom (32) a majú spolu dve deti,  poslednú dobu sa množia podozrenia, či je medzi nimi všetko v poriadku. Dôvodom bol spočiatku Martinov odchod z Ewinej kapely a neskôr zas to, že sa spolu neukazujú na oficiálnych podujatiach. Aj na víkendový galavečer odovzdávania Českých levov prišla Farna sama. Ohúrila však všetkých svojim outfitom a schudnutou postavou.

​Pre Ewu Farnu je rodina najdôležitejšou stránkou života, hoci už v puberte odštartovala hviezdnu spevácku kariérou. Nie vždy to bolo pre ňu ľahké, najmä keď ju podaktorí fanúšikovia začali hejtovať pre jej ženské obliny. Po dvoch tehotenstvách sa zaguľatila natoľko, že sa rozhodla s tým niečo urobiť a výsledok sa už evidentne dostavil. Už vlani v novembri na Českých slávikoch Ewa ohúrila zoštíhlenou postavou v bielom outfite. Teraz na Českých levoch zas všetkých okúzlila vo fialovom outfite s vysokým rozparkom.

Prišla tam však bez svojho manžela Martina, ktorý s ňou nebol ani na Českých slávikoch, kde Ewa triumfovala ako víťazka ceny pre najlepšiu speváčku roka. Viacerí jej fanúšikovia nadobudli dojem, že je zrejme v ich vzťahu kríza. Padlo aj podozrenie, či Martin nežiarli na jej slávu. Už jeho rozhodnutie spred takmer troch rokov, že odchádza z jej kapely, bolo veľkým prekvapením pre Ewiných fanúšikov. On sám sa k tomu vyjadril slovami, že "kapele za tých dvanásť rokov dal, čo mohol, a ona mu dala to najdôležitejšie, a to rodinu."

Ewa napísala pred piatimi roki krásnu pieseň pri príležitosti jej svadby s Martinom:

"Niekde po ceste som tak trochu postrácal radosť z koncertovania, považujem za dôležité ju znova v sebe nájsť, aby som si mohol opäť úprimne užívať svoju prítomnosť na pódiu," vyjadril sa vtedy a Ewa mu prejavila plnú podporu. Napokon, určite sa pri jej kariére v rozpuku, keď má plný kalendár, zíde manžel, ktorý sa zatiaľ postará o deti. Zrejme preto aj nechodí tento sympatický introvert na spoločenské akcie a krízu za tým netreba hľadať. Len prednedávnom Ewa svojmu manželovi prejavila hlboké vyznanie k ich nedávnemu desiatemu výročiu, a tak sa zdá, že žiadny rozkol sa nekoná. 

Takto to Ewe svedčalo na Českých levoch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Najčítanejšie