Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hviezdny pár sa zasnúbil! Spevák dostal požehnanie aj od jeho slávnej exmanželky!
Zdielať na

Hviezdny pár sa zasnúbil! Spevák dostal požehnanie aj od jeho slávnej exmanželky!

Archívna reportáž

Coldplay je na scéne už vyše 25 rokov

Pomerne v tichosti doteraz prebiehal šesťročný vzťah hudobníka Chrisa Martina (47) a herečky Dakoty Johnson (34). Pre mnohých bolo preto prekvapením, keď aktuálne vyšlo najavo, že sa už zasnúbili. Hviezda skupiny Coldplay mala požiadať o ruku hollywoodsku herečku známu najmä z filmu Päťdesiat odtieňov sivej a má vraj aj "požehnanie" od svojej bývalej manželky Gwyneth Paltrow (51) a ich detí Apple a Mosesa.

​Dcéra herečky Melanie Griffith (66) bola už dva roky na svete, keď bola jej slávna mama vo veku ako má ona teraz. Možno ju aj to priviedlo k úvahe o vlastných deťoch. V rozhovore pre Bustle Magazine nedávno priznala, že si chce "naozaj zažiť" materstvo. Viedla ju vraj k tomu skúsenosť s deťmi jej partnera Chrisa Martina, ktoré má s ex Gwyneth Paltrow. "Milujem tie deti, akoby na tom závisel môj život. Z celého srdca. Ako vnímam materstvo? Som tomu otvorená. Dostala som sa na toto miesto, kde chcem naozaj zažiť všetko, čo život ponúka," vyznala sa dcéra seriálového zvodcu Dona Johnsona (74).

​Počas rozhovoru však vyšlo najavo aj to, že sa Chrisom Martinom zasnúbila. Ešte vlani začiatkom októbra na oslavách jej narodenín bolo vidieť na jej prstenníku prsteň so smaragdom, ale vtedy zrejme nikomu nenapadlo, že mohol byť zásnubným. Zdroj z ich blízkosti pre The Mirror povedal: "Nedávno sa zasnúbili a utajili to. Ale teraz o už tom otvorene v ich kruhoch hovoria. Od prvého dňa sa navzájom zamilovali, takže podniknutie tohto ďalšieho kroku bolo zrejme nevyhnutnosťou. S plánovaním svadby sa ale neponáhľajú, iba si užívajú, než svoj záväzok zoficiálnia."

Chris takto romanticky venoval skladbu Universe svojej milovanej:

Dvojica sa dala dokopy v roku 2017, rok po tom, čo sa Chris konečne "vedome odpojil" od manželky Gwyneth. Obe herečky sa vlani v októbri dostali na titulky, keď Gwyneth zverejnila záber, na ktorom sa s Dakotou držia za ruky. Uviedla, že sú priateľky a partnerku jej exmanžela opísala ako "rozkošnú, úžasnú osobu" a majú jej požehnanie. No zároveň so správou o zásnubách sa začala šíriť aj ďalšia klebeta - údajne Chris pokľakol už dávno, dokonca hneď v úvode ich vzťahu. Tak či tak, podstatné asi bude, či to dotiahnu až pred oltár.

Chris má zjavne k deťom skvelý vzťah, takto malého fanúšika potešil priamo na pódiu:

Najčítanejšie