Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Má 43 rokov a obrovské zdravotné problémy! Spevák hviezdnej kapely nedokáže dokončiť turné!
Zdielať na

Má 43 rokov a obrovské zdravotné problémy! Spevák hviezdnej kapely nedokáže dokončiť turné!

Zdroj: Instagram/MF

Od roku 2020 to ide s írskym spevákom Markom Feehilym (43), členom slávnej skupiny Westlife, dolu kopcom, čo sa týka jeho zdravia. Bol už štyrikrát na operácii, po tej prvej sa u neho rozvinula ťažká sepsa a urgentne musel podstúpiť ďalšiu. Tretia nasledovala po zápale pľúc a štvrtú absolvoval nedávno kvôli prietrži. Stálo ho to veľa síl, ktoré potrebuje nabrať, a preto ruší svoju účasť na turné v Amerike.

​Turné írskej skupiny Westlife s názvom The Wild Dreams Tour, ktoré sa koná po celom svete od roku 2022, slávi veľký úspech a už sa blíži do finále. Záverečná časť pokračuje od 11. marca v Severnej a Južnej Amerike. Ako však oznámil spevák Mark Feehily, zo zdravotných dôvodov sa turné už nezúčastní. "Moje uzdravenie sa teraz musí stať mojou absolútnou prioritou," povedal Mark po jeho ostatnej operácii. Prezradil, že "má pretrvávajúce zdravotné problémy" po operácii v auguste 2020, po ktorej sa mu vyvinula "ťažká sepsa" kvôli náhlej komplikácii.

Kapela ukončila ázijskú časť turné, ďalej už budú pokračovať bez Marka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Westlife (@westlife)

Opísal, ako musel hneď podstúpiť urgentnú operáciu na záchranu života. Potom strávil štyri mesiace v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti, no pre covid tam boli zakázané návštevy. Nemohol vidieť ani dcérku a snúbenicu a mal z toho veľkú traumu. O zhruba rok po prepustení sa na JIS musel vrátiť opäť, keď dostal zápal pľúc. V máji 2022 podstúpil tretiu operáciu a kvôli prietrži, ktorá sa mu neskôr vyvinula, sa nedávno musel podrobiť aj štvrtej.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov kapely spred pomaly 20 rokov:

Prietrž si spôsobil tým, že sa vrátil na turné a fyzické nároky koncertov a dlhé cestovanie boli na neho priveľa. Teraz sa chce tejto chybe vyhnúť. "S najväčšou mierou ľútosti oznamujem, že musím teraz dočasne odstúpiť zo všetkých turné Westlife, kým nebudem mať šancu úplne sa zotaviť z búrlivej cesty, ktorou som prešiel. Verte mi, želám si, aby veci boli inak," zveril sa fanúšikom na sociálnej sieti. Poďakoval im, ako aj svojej rodine, kolegom z kapely a personálu nemocnice za podporu. Fanúšikom ešte odkázal: "Musel som urobiť správne rozhodnutie pre svoje zdravie a pohodu, pre moju rodinu a pre seba ako osobu. Prosím, nebojte sa. Uvidíme sa čoskoro." Ostáva veriť, že sa mu skutočne podarí zotaviť do pôvodnej formy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Feehily (@markusmoments)

Najčítanejšie