Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hviezdny DJ priznal zlú správu! Rakovina pokročila, prosí o peniaze, no nie pre seba!
Zdielať na

Hviezdny DJ priznal zlú správu! Rakovina pokročila, prosí o peniaze, no nie pre seba!

Zdroj: Instagram/DG

Úspešnej popovej hviezde deväťdesiatych rokov Paulovi Spencerovi, známemu ako Dario G (52), treba vyjadriť uznanie za jeho statočnosť. Hoci sa nachádza v terminálnom štádiu rakoviny konečníka a podstupuje chemoterapiu, je optimistický a myslí aj na druhých. Jeho choroba nenaberá dobrý smer, no Paul chce pomôcť aspoň iným a pomocou jeho novej piesne získať 10 000 libier na podporu charitatívnej organizácie Macmillan Cancer Support, ktorá pomáha pacientom s onkologickým ochorením.

​Pre britského hudobníka Paula Spencera, alias Daria G, bolo vlani v júni zistenie, že má rakovinu konečníka v poslednom štádiu, krutou ranou. Napriek tomu sa rozhodol žiť tak, akoby sa nič nedialo. Na Twitteri sa priznal jeho sledovateľom, že hoci sa mu to ťažko píše, snaží sa byť pozitívny. "Práve som zistil, že mám 4. štádium rakoviny konečníka a tieň na mojej pečeni," uviedol trpkú skutočnosť. Zároveň odkázal, že urobí to najlepšie, čo sa bude dať, keď sa tomu postaví pozitívne a sústredí sa na to, aby žil svoj život naplno.

Paul Spencer, ktorý sa preslávil v 90. rokoch hitmi Sunchyme a Carnival de Paris, spolupracoval aj so skupinou Peter Bič Project na skladbe Calling You, a v roku 2015 otváral novy futbalový štadión v Trnave. Napriek vyčerpaniu a bolesti z choroby a chemoterapie sa Paul venuje svojim koníčkom ako sú futbalové zápasy s priateľmi či behanie. Myslí si, že starnutie je privilégium, životom by sa plytvať nemalo. Ľuďom odkázal: "Nesťažujte sa na to či ono. Pokiaľ naše srdcia bijú, urobme niečo s tým časom."

Pripomeňte si Dariov najväčší hit:

O n sám vydal skladbu s názvom Savor the Miracle of Life a výťažok z nej pôjde na podporu onkologických pacientov. Cieľom je získať 10 000 libier a šíriť povedomie o práci, ktorú charita robí na pomoc onkopacientom. Jeho sa už, žiaľ, nádej na vyliečenie netýka. Ako informoval v januári, prvé kolo chemoterapie nebolo úspešné, nádor na pečeni narástol a rakovina už napadla aj pľúca. Podstupuje preto druhé kolo chemoterapie, ale spôsobuje mu neuropatiu, znecitlivenie nervov. Ostáva veriť, že dokáže bojovať čo najdlhšie, čo mu želajú aj fanúšikovia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DARIO G (@dariogofficial)

Najčítanejšie