Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Najväčší trapas v kariére? Tanečník Madonnu neudržal, no fanúšikov vytočilo TOTO podozrenie!
Zdielať na

Najväčší trapas v kariére? Tanečník Madonnu neudržal, no fanúšikov vytočilo TOTO podozrenie!

Archívna reportáž

Turné bolo dlho očakávanou udalosťou

Náročnosť choreografie šou, s ktorou popová ikona Madonna (65) oslavuje svoju štyridsaťročnú kariéru, sa potvrdila počas jej koncertu v Seattli. Bola to ďalšia zastávka na jej svetovom turné s názvom Celebration Tour. V rámci tanečník, ktorý ju ťahal na stoličke sa šmykol a Madonna spadla pred šokovaným obecenstvom "ako kabela".

Veľkolepá Celebration Tour legendárnej popovej speváčky Madonny je zhruba v polovici a zrejme nechcená chyba v choreografii počas jej vystúpenia v Seattli spôsobila veľký rozruch medzi jej fanúšikmi. Na sociálnych sieťach sa objavilo krátke video z koncertu, kde Madonnu v úvode piesne Open Your Heart ťahá po pódiu spolu so stoličkou tanečník v lodičkách na vysokom podpätku. Vo veľkej rýchlosti sa odrazu pošmykol a spadol, pričom pustil stoličku a speváčka sa ocitla v nelichotivej polohe na zemi.

Vo videu je vidieť, ako Madonna so stoličkou padla na chrbát, potom sa rýchlo pretočila na brucho, zasmiala sa smerom k obecenstvu a v rýchlosti vstala, aby pokračovala ďalej. Keď si sadla späť na stoličku, povedala "do pekla, zabudla som slová" a vyvolala tým smiech. Video z tohto pádu sa stalo okamžite virálnym na sociálnych sieťach. Niektorí však v komentároch upozornili na to, že pri páde znel Madonnin spev ďalej a nezmenil sa ani v momente, keď mikrofón nemala pri ústach, smiala sa a zjavne nespievala. Upodozrievajú ju, že si pomáha playbackom.

Madonnin pád:

Mnohí ale nesúhlasia a vzdali jej hold za to, ako nepríjemnú situáciu ustála. Jedna obdivovateľka napísala: "Je to neskutočná profesionálka. Všetko, o čo sa snaží, je nás pobaviť. Musíte ju milovať. Je neuveriteľná." Ďalší fanúšik to komentoval: "A nikto sa neodváži povedať nič zlé o jej páde, pretože to zvládla a zachránila tým svojim drzým smiechom!" Nie je to prvýkrát, čo došlo k pádu na jej koncertoch počas tohto turné. V decembri vo Washingtone jedna tanečnica spadla pri brušnom tanci so Santa Clausom. Aj vtedy Madonna vtipne zacharňovala situáciu. Jednoducho profesionálka, ostáva veriť, že aj skutočne spieva a nie je to len playback, ako ju teraz niektorí podozrievajú.

Momentky z vydarenej newyorskej šou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Najčítanejšie