Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dara už nechce chodiť okolo horúcej kaše! Raz to muselo prísť, priznáva otvorene!
Zdielať na

Dara už nechce chodiť okolo horúcej kaše! Raz to muselo prísť, priznáva otvorene!

Archívna reportáž

Práve na Valentína, deň zamilovaných, prišla speváčka Dara Rilins (51) na svojom instagramovom profile opäť s trochu dlhšou úvahou a priznaním zároveň. Jej obdivovateľky po úvodnej vete so slovami "raz to muselo prísť" čakali najskôr asi novinku v jej vzťahu s Pavlom Nedvědom (51), no Dara týmto smerom nepokračovala.

​Začiatok avizovanej pauzy Dary Rolins určenej po náročnom roku hlavne na oddych mimo zvedavých očí verejnosti, odštartovala speváčka v Taliansku. Práve tam, v blízkosti jej milovaného Pavla, sa otvorila s jej pocitmi na svojom instagramovom profile na deň zamilovaných. "Bola to len otázka času a to načasovanie, ten moment KEDY, je absolútne individuálny. Tvrdenie, že je priskoro mi príde asi rovnako priblblé ako to, že to ešte 10 rokov počká, alebo že je to uz v 70 zbytočné. Nie je a nepočká. Nech si každý rieši a ide to svoje," uviedla vo svojom dlhšom príspevku na Instagrame a najmä na blogu a témou boli zákroky pre krásu.

Nie je žiadnym tajomstvom, že sa Dary mimoriadne dotklo zverejnenie jej videa tesne pred plastickou operáciou. kde nebola upravená. Zradil ju práve chirurg, ktorému sa zverila do rúk. A práve na Valentína sa speváčka rozhodla po tomto "škandáliku" otvorene priznať ku všetkým jej zákrokom na klinikách krásy. "Po všetkých tých zaručených správach o tom všetkom, čo už mám na sebe urobené a prerobené, je tu konečné skóre, jediná pravda z mojich úst a nikoho iného," potvrdila exkluzivitu svojho vyhlásenia, kde sa priznala k úprave nosa aj pŕs a "menším experimentom na tvári". "Žiadne liposukcie ani plastiky nestoja za mojim telom a fyziognómiou. To, že ma opakovaná operácia nosu trochu zmenila priznávam, ale aj TAK som presvedčená o tom, že vždy len na istý čas, než si každý takýto zákrok tzv. sadne a všetky rysy tváre sa opäť navrátia do pôvodnej, uvoľnenej formy," povedala ako to je.

Dara je síce zaľúbená po uši, no svadba nie je horúca téma:

​Viac sa venovala práve jej najnovšej úprave - faceliftu. "Vedela som odjakživa, že neexistuje nič radikálnejšie a funkčnejšie ako facelift. Netúžila som si opakovane rozpichať, rozťahať, vyplniť zas a znovu tvár niečím takzvane na čas," zverila sa s tým, čo jej tak veľmi ležalo na srdci po verejnom prevalení, že podstúpila tento zákrok, ktorý je podľa nej čoraz bežnejší a vôbec nie len medzi celebritami. Dara ale chcela, aby to zostalo len v jej súkromí. Nechce riešiť morálku lekára, ktorý zverejnil jej fotky pred zákrokom, ale nepochybuje o jej správnom výbere a rozhodnutí sa pre zákrok. Na záver po boku s Nedvědom všetkým popriala krásneho Valentína a niet pochýb, že všetkým hejterom práve touto úprimnou spoveďou, ktorej nie je dôvod neveriť, vytrela zrak.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie