Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hviezdny spevák vydesil fanúšikov! Počas nahrávania albumu sa zrútil!
Zdielať na

Hviezdny spevák vydesil fanúšikov! Počas nahrávania albumu sa zrútil!

Archívna reportáž

Fanúšikovia speváka Liama Paynea (30), hviezdy zo skupiny One Direction, znepokojilo jeho zrútenie sa v slzách a údajne aj následný prevoz do nemocnice v Taliansku. V najnovšom videu vidieť, ako sa počas nahrávania novej piesne Teardrops celkom opustil, držal si hlavu v dlaniach a nechal voľne prúdiť svoje emócie. Možno je to s ním skutočne vážne, ale iste zároveň vzbudil veľký záujem o novú pesničku a album.

​Nevedno, čo presne inšpirovalo vznik novej piesne Liama Payneho, Teardrop/Kvapka slzy, ale už názov napovedá veľa. Vo svojom najnovšom videu na TikToku sa priznal: "Pri výrobe týchto záznamov bolo určite veľa sĺz." V jednej scéne vidieť, ako ho jeho kamarát silno objal, keď uvoľnil svoje emócie predtým, ako povedal do kamery: "Po prvýkrát si naozaj môžete urobiť obraz o tom, aké to pre mňa bolo každý deň ťažké pri vytváraní tejto nahrávky."

Tento nový album vraj tvoril po celý minulý rok. Utieral si pritom neraz slzy a rovnako to bolo, aj keď teraz pokračoval v rozprávaní. "Každý záznam je o tom, ako som sa v tých dňoch cítil, je to snímka dňa. Takže môžete niekomu pomôcť aj v ťažkých chvíľach... To je to, čo som chcel týmto albumom naozaj dosiahnuť a to je podľa mňa to najlepšie na mojej práci," zveril sa s pekným zámerom Liam. Tak silné emócie ale vyvolali obrovské obavy jeho fanúšikov, najmä po tom, čo nejaké zdroje tvrdili, že ho po zrútení previezli do nemocnice. V ich komentároch stálo napríklad: "Plačúci Liam mi láme srdce," či "Keď ho vidím plakať, rozplačem sa ešte viac."

Vypočujte si jeden z novších Liamových hitov:

Iba nedávno boli zdokumentované Liamove snahy o vyrovnanie sa so životom mimo One Direction. Vlani bojoval s akútnym zdravotným stavom v súvislosti s jeho už chronickými problémami s obličkami a musel byť hospitalizovaný. Po tom, čo v roku 2021 priznal, že "prášky a chľast" spôsobili, že sa mu na desaťnásobok nafúkla tvár, niektorí s tým spájajú aj jeho problém s obličkami. Medzitým však strávil nejaký čas na odvykacej kúre a ostáva veriť, že jeho slzy boli najmä slzami radosti. 

Liam má dnes už ďaleko od sladkého chlapčeka v One Direction:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne)

Pre ženu

Najčítanejšie