Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Po zrade lekára Dara radikálne mení život, aj ÚČES! Fanúšikovia majú v názoroch jasno!
Zdielať na

Po zrade lekára Dara radikálne mení život, aj ÚČES! Fanúšikovia majú v názoroch jasno!

Archívna reportáž

Hoci Nedvěda miluje, svadba nie je horúca téma

Po veľkej eufórii z lásky k Pavlovi Nedvědovi (51) a úspešných mega koncertoch v pražskej O2 aréne potrebuje Dara Rolins (51) načas pokoj. Navyše ju veľmi rozhorčila zrada plastického chirurga, ktorý bez jej súhlasu zverejnil video pred zákrokom, kde bola úplne nenalíčená. Zdá sa, že ju to riadne rozhádzalo, vždy si potrpí na dokonalý imidž, a tak azda, aby si dvihla sebavedomie, spravila iné radikálne rozhodnutie.

​Aj keď Dara Rolins rada zdieľa s jej sledovateľmi na Instagrame všeličo z jej súkromia, sú veci, ktoré si chce ponechať len pre seba. Hoci už vo svojom živote prežila všeličo, posledné mesiace toho bolo aj na ňu priveľa. "Mám v pláne dať si úplný pokoj a stratiť sa. Odpočinúť si od Pavlíka aj od všetkých minimálne na dva mesiace. Potrebujem sa sústrediť na nový album a nasať nové vnemy," zverila sa Rolins nedávno v programe Showtime, čím vyvolala vlny špekulácií o kríze s Nedvědom. To sa ale, našťastie, nepotvrdilo.

Každý človek potrebuje občas prosto vypnúť, a po jej úspešných koncertoch v O2 aréne už Dara začína svoj plán napĺňať. "Moje avizované voľno začalo a bude pokračovať. Minulá sezóna bola dosť náročná, extrémne krásna. Výživná pre emócie všetkého druhu, zamestnávali moje telo i hlavu na plné obrátky. A preto mám v pláne odpočívať. Vypnúť a neriešiť a tvoriť. Na chvíľu cestovať, chytať novú inšpiráciu, svieži vietor do plachiet," odkázala všetkým jej fanúšikom. Na rozlúčku sa ale ešte ukázala v novom zostrihu, čo vraj zvyknú robievať ženy, keď cítia potrebu zmeny.

Daru únik tohto videa veľmi rozhorčil, na druhej strane, skutočne tam nevyzerá nijako šokujúco zle, prosto odlíčená žena, ani tých 51 rokov nevidno:

​Zostrih na pážací účes jej výrazne prospel, ako sama uznala. "Ako sa na seba pozerám, krátke vlasy robia zázraky, keby som to vedela skôr, mohla som ušetriť za ten facelift," neodpustila si narážku na zradu plastického chirurga a je jasné, že to ešte nevie celkom predýchať. Nový výzor ocenili aj jej obdivovateľky. "Super zmena, svedčí ti to. Je potrebné si od všetkého odpočinúť," povzbudila ju jedna. "Ten zostrih vlasov má šmrnc," vyjadrila sa ďalšia. "Krásny strih, ale neboj, aj na tom lifitng videu vyzeráš fantasticky," vrátila sa iná k nepríjemnému úniku videa. Treba uznať, že Dare nový účes skutočne sekne a pôsobí oveľa mladistvejšie. Už si len počkať, čo s ňou spravia týždne oddychu!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pre ženu

Najčítanejšie