Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zabalená v igelite, on zamaskovaný ako vrah! Rodičia Biancy už volajú o pomoc, West ju zmanipuloval!
Zdielať na

Zabalená v igelite, on zamaskovaný ako vrah! Rodičia Biancy už volajú o pomoc, West ju zmanipuloval!

Archívna reportáž

Kanye má za sebou už mnoho škandálov

Už niekoľko mesiacov poburuje verejnosť svojím správaním a outfitmi kontroverzná dvojica Kanye West (46) a Bianca Censori (29). Nedávno sa vybrali do ulíc LA v prudkom daždi a zatiaľ čo bol on oblečený v niekoľkých vrstvách, vrátane akejsi stanovej plachtoviny a tvár mu kompletne zakrývala maska, ona na sebe okrem priehľadného igelitového pršiplášťa nemala nič. Z ich fotografií boli aj ich fanúšikovia šokovaní a už dlhšiu dobu zdieľajú veľké obavy o Biancu. Veľmi znepokojení sú aj jej rodičia.

​Údajná manželka Kanyeho Westa, nazývaného aj Ye, Bianca Censori, je architektkou, ktorá pracuje vo Westovej firme Yeezy od roku 2020. Podľa LinkedIn získala bakalársky a magisterský titul v odbore architektúra na University of Melbourne, v Austrálii sa aj narodila. Jej rodina ale pochádza z Talianska a má mať zlú povesť. Otec Leo aj strýkovia Eris a Edmondo mali byť zapletení do rôznych zločinov v súvislosti s drogami, násilím aj s držaním zbraní. O jej mame Alexandre sa toho veľa nevie, má aj dve sestry, Alyssiu a Angelinu.

Angelina po tom, ako sa dala Bianca dokopy s rapperom Westom, povedala pre austrálske noviny The Herald Sun, že podporuje ich vzťah a Alyssia pridala, že je "super šťastná za nich oboch". Obe ale zhodne dodali: "Je to veľmi vzrušujúca správa pre našu sestru aj rodinu, ale rozhodli sme sa zatiaľ udržať si trochu súkromia." No po tom, čo stále viac provokujú oblečením na verejnosti, zmenili zrejme k Westovi postoj. Zdroj z blízkosti rodiny v stredu uviedol pre DailyMail.com, že Biancina matka Alexandra a otec Leo sa cítia byť veľmi ponížení a pohoršení tým, ako s ich dcérou Kanye podľa ich názoru manipuluje.

Kanye a Bianca pobúrili viackrát aj v Taliansku, kde sa evidentne aj na lodi venovali aktivite, ktorá by sa nemala diať verejne:

"Jej rodina a priatelia sú pohoršení, pretože je to stále horšie a horšie. Bianca si zjavne neuvedomuje, že to, čo mala na sebe, nie je len nechutné a dáva tým zlý príklad, ale tiež potenciálne porušuje zákon," priblížil zdroj ich postoj. "Jej rodičov to veľmi trápi, pretože ju nespoznávajú. Nerobila by to, pokiaľ by nebola pod jeho kontrolou tým, že jej dáva čoraz väčší podiel na vlastníctve jeho rôznych projektov, vrátane oblečenia," pokračoval v odhaľovaní pozadia vzťahu, ktorý je podľa týchto slov založený na obchode. Rodičia sa obávajú, že krásna Bianca je vlastne väzňom v područí Westa, ktorý jej určuje čo má jesť, kedy môže hovoriť aj čo si obliekať a za výmenu jej dáva čoraz väčší podiel na jeho majetku. Otázne je, nakoľko je Bianca v tomto vzťahu šťastná a či to robí dobrovoľne. Na to ale pozná odpoveď len ona, a zatiaľ mlčí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BROKEN GALERIÉ (@brokengalerie)

Za Biancinými šialenými kreáciami je vraj Kanye:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Always YZY (@alwaysyzy)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BROKEN GALERIÉ (@brokengalerie)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Page Six (@pagesix)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa XXL (@xxl)

Pre ženu

Najčítanejšie