Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nechutný podraz od človeka, ktorému dôverovala! Dara to otvorene priznala, opäť nemala šťastie!
Zdielať na

Nechutný podraz od človeka, ktorému dôverovala! Dara to otvorene priznala, opäť nemala šťastie!

Archívna reportáž

Od nepamäti patrí Dara Rolins (51) k celebritám, ktoré udávajú módne trendy a stala sa vzorom pre mnohé ženy rôzneho veku, ale v snahe vyzerať stále mlado a perfektne už využila aj možnosti plastickej chirurgie a iných skrášľovacích zázrakov. Prezradili to na ňu priamo lekári, u ktorých bola na zákrokoch. A už dlhšiu dobu mnohí fanúšikovia konštatujú, že sa na seba pre plastiky ani veľmi nepodobá...

​Ako speváčka, ktorá sa pohybuje vo svete šoubiznisu od detstva vie Dara Rolins veľmi dobre, aké dôležité je dobre vyzerať. Jej životospráva doplnená cvičením a starostlivosťou o pleť sa zúročila v tom, že aj v päťdesiatke vyzerá stále mlado a atraktívne. Jej tvár sa však už začala trochu meniť, čo sa dá zrejme pripísať úpravám. Už pred dvomi rokmi zverejnil zákulisie úpravy Darinho nosa bez jej súhlasu plastický chirurg, ktorý ju robil a teraz takto netaktne zradil speváčku aj ďalší. Pochopiteľne, internetoví bezmenní hejteri sa už aj začali zavzdušňovať, ako "otrasne" Dara vyzerá.

Podľa mnohých vyzerá Dara úplne v pohode aj nenalíčená a pripravená na zákrok:

instagram/drmichelepascali

"Zrejme je už mojím osudom, že veci, ktoré si chcem nechať pre seba v súkromí, vyplávajú na povrch snáď skôr, než sa stanú. Priznávam, je to občas veľmi nepríjemné..," posťažovala sa Dara na svojom instagramovom profile po tom, čo taliansky chirurg Dr. Pascali zverejnil video, ktoré si mal nakrútiť iba pre svoje účely, podobne ako iný lekár pred dvomi rokmi. "Aj tentokrát sa našiel ďalší, ktorý sa chcel pochváliť zákrokom a že má u seba 'Darinku' so 715 tisíc sledujúcich, čo na to povedať," oprávnene sa rozhorčovala Rolins.

Dara síce vek vraj nerieši, ale úpravy v mene mladistvého vzhľadu zjavne rieši:

"Nemám potrebu nič zdieľať a už vôbec sa ospravedlňovať za svoje rozhodnutie. Len sa to prosto stalo, je to moje vec, moje súkromie," pokračovala vo svojom vyhlásení. "A že nie som na fotkách alebo videu pána doktora veľmi pekná? No, nie som! A kto je? Keď ráno vyleziem z postele, alebo keď mám pred zákrokom vydezinfikované vlasy i celú tvár... Ktorá žena sa upravuje alebo maľuje do nemocnice? Ja nie," povedala celkom jasne ako to je úplne prirodzené u každého. "Teraz je môj čas, sama pre seba, uzdraviť sa, nabrať silu a spamätať sa z podpásovky, ktorú mi po sláve bažiaci doktor naservíroval... Teším sa na vás v lepších časoch," odkázala svojim sledovateľom. Ako už avizovala, dáva si na čas od všetkých a všetkého pauzu a evidentne dobre robí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pre ženu

Najčítanejšie