Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Bagárová šokovala fanúšikov! Radikálna zmena účesu, zožala kritiku!
Zdielať na

Bagárová šokovala fanúšikov! Radikálna zmena účesu, zožala kritiku!

Zdroj: Instagram/MB

Od čias, keď sa speváčka Monika Bagárová (29) objavila vo finále talentovej speváckej súťaže, čo je už neuveriteľných 15 rokov, si získala sympatie ľudí aj vďaka svojej milej povahe a pôvabu. Neodmysliteľne k nej patria aj dlhé husté vlasy, obvykle stiahnuté do copu. Tohto štýlu sa držala až doteraz, no zdá sa, že účes radikálne zmenila.

​Každá žena si občas rada dopraje zmenu vizáže. Moniky Bagárovej sa to doteraz akoby netýkalo, o to viac svojich fanúšikov prekvapila, keď sa na fotografiách objavila v radikálne zmenenom zostrihu, aj farbe vlasov, na aký boli všetci zvyknutí. Navyše s výrazným mejkapom sa na seba vôbec nepodobá. Z jej obrovského počtu sledovateľov na instagramovom profile prišlo hneď mnoho reakcií, no len málo bolo vyslovene pozitívnych.

Väčšina názorov sa niesla v duchu "Toto sa nepodarilo," či "Nechaj si svoje krásne vlasy," alebo "Za mňa vôbec nesvedčí, vyzeráte oveľa staršia, aj keď je to parochňa," ale aj "To je určite len parochňa. Ale robí Moniku staršiu. Za mňa? Hrozná zmena," a aj "Naozaj krátke vlasy, vôbec jej to nesedí, dlhé vlasy jej svedčia viac." Je to pre ňu azda aj varovanie, aby sa o takúto zmenu účesu a imidžu v reálnom živote ani radšej nepokúšala. 

Vypočujte si jednu z Monikiných najnovších piesní:

Ako totiž Monika nezabudla pripísať k fotografiám, takto bude vyzerať v novom videoklipe. Možno aj preto si jej fanúšikovia dovolili tak veľkú kritiku, inak by azda boli taktnejší. Ale je pravda, že sa jej z peknej tváričky akoby vytratila akási mladistvá rozkošnosť, čo vzbudzuje také sympatie verejnosti. Ako každá žena, aj Monika sa chce niekedy ukázať a cítiť ako žena vamp a na to jej dobre poslúžila tmavá parochňa a výrazný mejkap, našťastie, len dočasne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Najčítanejšie