Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Jennifer Lopez to prestrelila! Sebaukájanie, polonahé scény - ľudia sa za ňu hanbia!
Zdielať na

Jennifer Lopez to prestrelila! Sebaukájanie, polonahé scény - ľudia sa za ňu hanbia!

Archívna reportáž

Ešte predtým, ako 16. februára vyjde hviezdnej speváčke a herečke Jennifer Lopez (54) nový album s názvom This Is Me…Now, zverejnila videoklip s ústredným singlom albumu s názvom Can't Get Enough. Medzi jej fanúšikmi vyvolala senzáciu odvážnymi outfitmi a najmä kontroverznými pózami a lascívnymi scénami. Pokým ju jedna časť obdivuje, tá druhá sa do nej pustila s tvrdou kritikou.

​Pokračovanie albumu "This Is Me... Then" z roku 2002 je už konečne na svete. Podľa slov JLo je silne inšpirovaný jej skutočným milostným príbehom s jej druhým manželom Benom Affleckom. Oficiálne vyjde 16. februára, ale ako chuťovka už vyšiel videoklip s ústredným singlom Can't Get Enough. Speváčka sa v ňom predstavila ako dynamická a sebavedomá žena so sexepílom, ktorá vie čo chce a ide si za tým.

V úvode videa ju na tlačovej konferencii bombardujú otázkami "Čo všetko stíhaš?", "O čom to všetko je?" a podobne, ale až na otázku "Jennifer, na čom ti naozaj záleží?" odpovedá jedným slovom "Láska". Nevedno ale, či nemyslela skôr sebalásku, keďže v nasledujúcom zábere sa oddáva na posteli rozkošiam sama so sebou. Následne si po ulici vykračuje v korzete a kochá sa tým, ako strháva na seba pozornosť mužov. Aj na ďalších záberoch sa predvádza v sexi outfitoch a pózach, akoby to mali byť predstavy o jej pocitoch neodolateľnosti vo svete, kde vládne láska.

Jennifer pohoršila časť fanúšikov aj podprsenkou s vytvarovanými bradavkami:

Pre konzervatívnu časť jej fanúšikov to bolo ale už cez čiaru a dali to poriadne ostro najavo v komentároch. "Video je len zúfalou ukážkou toho, že ju viac zaujíma, aby sa predviedla, než aby vyprodukovala dobrú pieseň," skritizoval ju jeden z nich. "Je mi to za ňu trápne," dal vedieť druhý. "Jej nový videoklip je nevkusný a vulgárny. Táto 54-ročná matka a nevlastná matka leží vo videu na posteli a chytá sa medzi nohami. Potom ide po ulici, kde ju obchytávajú chlapci, ktorým by mohla byť mamou," vytmavil jej to ďalší kritik. Ale pod videom sa objavili aj slová obdivu "Obdivujem jej talent, krásu a prístup" alebo "Táto žena nestarne. Je stelesnená sila!" a podobných ovácií bolo nespočetne veľa. JLo teda dosiahla presne to, čo je cieľ každej hviezdy - zaujala a rozpútala debaty a silné emócie. Táto celebrita prosto stále vie, ako na to.

Najčítanejšie